Dodaj u favorite

2017' Renault Megane Grandtour Dci 90

€11,799
Poslati na moderiranje!
  • 2017 Renault Megane Grandtour Dci 90 u Grad Zagreb, Hrvatska
Zastario
Karoserije: Karavan
Kilometraža: 129950 km
Radni obujam: 1461 ccm
Gorivo: Dizel
Mjenjač: Ručni
Boja: Crvena
Interijer: Klimatizacija, Dječje sjedalo, Hlađenje sjedala, Tempomat, Servo
Eksterijer: Nove gume
Sigurnost: ABS, Parking senzori, ESP
Elektronika: Putno računalo

Prodajem Renault Megane Grandtour 1.5 DCI jedinstvene imperial red metalik boje

Prvi vlasnici vozila od početka do dana današnjeg. Vozilo ukupne je starosti nepune 3 godine. Vozilo je u savršenom stanju unutra gotovo kao novi, nikad cigareta zapaljena u autu i sl. registrirano godinu dana. Svi servisi rađeni u ovlaštenom servisu za što postoji evidencija te svi računi sa iznosima koliko je koji servis koštao. Vozilo je plaćeno malo više od 180.000,00kn nikad udaran i nikad nije bio sudionik prometne nesreće. Na vozilo su montirane NOVE gume gume nikakve kina kopije i slične gluposti odradile ovu sezonu.

Vozilo posjeduje bogatu Intense plus opremu. Dual zone klima, sportska komforna sjedala na napuhavanje, navigacija sa ažurnim kartama i r-link sustavom, dvoozonska klima, tempomat, limitator brzine, digitalni brzinomjer sa vise opcija prikaza i boja, led svjetla, zadnja pure led edge svjetla, automatska regulacija svjetala, sam pali gasi svjetla, sam pali i gasi i duga svjetla ovisno o svjetlosti a kad naleti vozilo i kontra smjera on ih sam ugasi. Tipke na volanu, poseban paket zvučnika, usb, aux, bluetooth, park senzori prednji i zadnji, lane asist zvučni signali kad vozilo pređe u kontra traku, kamera za očitavanje znakova ograničenja brzine očitava i baca na zaslon, sustav za nalet pješaka sam koči kod naleta pješaka, razno razni senzori, senzor tlaka u gumama, senzor za kišu, auto hold, senzor za svjetla, comming home, leaving home, preklopivi retrovizori koji su dodatno i grijani sa osvjetljenjem, isofix konektori, ambient rasvjeta, asferični dimming retrovizori unutra i vani kod naleta vozila iza sa dugim svjetlima sam priguši svjetlost u retrovizorima, doplacena rezervna guma normalnih dimenzija, auto je iznimno mali potrošač do 4 litre troši i još čudo toga…

Cijena za vozilo je 11799€ nije fixna za pravog kupca podložna sitnoj korekciji. Molim bez poziva švercera i preprodavača.

Nemam Whatsapp i nemam viber pa molim iskljucivo poziv ili sms.

Prodajem isključivo jer kupujemo monovolumen