Dodaj u favorite

2015' Volkswagen Passat 2,0 Tdi Bmt

€14,500
Poslati na moderiranje!
  • 2015 Volkswagen Passat 2,0 Tdi Bmt u Osječko-baranjska, Hrvatska
Karoserije: Sedan
Kilometraža: 171000 km
Radni obujam: 1968 ccm
Gorivo: Dizel
Mjenjač: Ručni
Interijer: Klimatizacija, Dječje sjedalo, Hlađenje sjedala, Servo
Sigurnost: ABS, ESP
Elektronika: Integrirani telefon

ROBERT 091 1353505

Kupovina automobila na leasing za umirovljenike bez obzira na zaduženja, ovrha i blokada na mirovini bez učešća i jamaca do 7 godina otplate leasinga.

Kupovina automobila na leasing za fizičke osobe koje rade minimalno 3 mjeseca.
Bez obzira na zaduženja i obustave, bez učešća i jamaca do 7 godina.
Ukoliko je na platnoj listi vidljiva ovrha,kredit ili lizing,tad možemo realizirati na dva načina,s učešćem ili s jamcem bez učešća.
Sve rate idu trajnim nalogom,iste se ne vide na platnoj listi ili na odresku od mirovine i ne umanjuju kreditnu sposobnost .

Za sve klijente koji sudjeluju s učešćem od 40 posto cijene vozila njima se ne gleda kreditna sposobnost bez obzira na visinu place ili mirovine.
Otplata lizinga ide najduže na 7 godina.Vozilo da bi išlo na 7 godina mora biti najmanje 2016 godište ili mlađe.
Ukoliko je vozilo 2015 godište ide na 6 ili 7 godina, 2014 godište ide na 5 ili 6 godina i 2013 godište ide na 4 ili 5 godine otplate.

U obradi leasinga mogu sudjelovati svi zaposleni s najmanje 3 mjeseca rada na neodređeno vrijeme,odnosno oni koji imaju 3 pune platne liste .
Za udovoljavanje uvjeta lizinga potrebno je da ostane 3500 kuna za životni minimum,sve ostalo preko 3500 kuna može ici u ratu leasinga.
U slučaju da vam nedostaje kreditne sposobnosti možete dodati jamca da vam popravi kreditnu sposobnost ili se može napraviti otkupna vrijednost automobila.
Otkupna vrijednost automobila ide do 25% cijene bruto iznosa vozila,gdje vi plaćate manju ratu lizinga,ali na kraju otplate ostaje vam otkup tih 25% cijene na zadnjoj rati lizinga.
Kod ugovaranja lizinga bez otkupne vrijednosti,uplatom zadnje rate vozilo prelazi u vase vlasništvo.
Rate lizinga vam ne idu na plaću ili mirovinu,već plaćate općom uplatnicom koja dolazi svaki mjesec na kućnu adresu.
Jamcu se ne vidi ni u nijednoj banci da je sudionik u lizingu,a tako i nositelju lizinga.
Korisnik lizinga može biti i osoba koja nije zaposlena i osoba koja radi na određeno,ali uz obaveznog jamca s kreditnom sposobnosti koja je opisana u gornjem dijelu teksta.

Troškovi lizinga po odobrenju su :
-naknada obrade leasinga, prva rata leasinga koja se kreće (zavisno o cijeni vozila) od 1.800 do 3.000 kuna,
-javni bilježnik (350-700 kn),
-polica obaveznog osiguranja vozila i polica kasko osiguranja koja se može se ugovoriti plaćanjem u 12 jednakih mjesečnih rata koje plaćate putem opće uplatnice koje dolaze na Vašu adresu.
Cijene ovih troškova ovise o vrsti, jačini i cijeni vozila. Rata lizinga Vam nije vidljiva na plaći(platnoj listi) ili na mirovini(odresku od mirovine), već ratu plaćate općom uplatnicom koja dolazi svaki mjesec na Vašu kućnu adresu.

Kupovina vozila na lizing u 3 jednake rate s minimalnom kamatom bez obzira na visinu place ili mirovine, placate prvu ratu 33 posto, drugu ratu 33% nakon godinu dana i treću ratu 34% nakon dvije godine
U ovoj kombinaciji lizinga ne gleda vam se kreditna sposobnost.

Korisnici leasinga mogu biti i oni koji rade u državama EU.Potrebno je imati 3 platne liste,te ugovor o radu koji je obavezno preveden na hrvatski jezik kod ovlaštenog sudskog tumača.
Također je potrebno učešće od 20% prodajne cijene automobila.
Ukoliko imate jamca nije potrebno 20 % učešća,ali je obavezan još jedan sudionik u kreditu(užeg člana obitelji bez obzira da li radi ili ne).

Leasing za pomorce,zaposlene na brodovima ili platformama temeljem ugovora s inozemnim poslodavcem odnosno agencijom.

Pomoć pri realizaciji LEASINGA za tvrtke osnovane za prijevoz putnika kao sto su taksisti i sve druge platforme koje pružaju taxi usluge, RENT A CAR,itd.

Kupovina automobila na LEASING za novoosnovane tvrtke D.O.O i J.D.O.O, OBRTE, OPG i već sa mjesec dana rada, uz obavezno 30%-40% učešća od cijene vozila sa svim troškovima.Moguće je dodati i jamca,te tako smanjiti obavezno učešće na 10%-20%.....

*Unatoč pažljivom unosu svih podataka zadržavamo pravo na moguće pogreške u tehničkom opisu,opisu opreme i tekstualnom sadržaju oglasa*

  • 091Prikaži telefon
  • Osječko-baranjska
  • 13 siječnja 2021