Dodaj u favorite

1979' Four Winns ELAN GT 402

€3,700
Poslati na moderiranje!
  • 1979 Four Winns ELAN GT 402 u Splitsko-dalmatinska, Hrvatska
Tip: Brzi brod
Gorivo:Benzin

Gliser ELAN GT- 402 Trajno registriran. Uredni papiri.
Vanbrodski motor TOHATSU 40 KS K.O. .Elektro starter.Paljenje na ključ.Servisiran i održavan u ovlaštenom servisu. Generalno servisirani brod i motor.Stavljena je i nova zaštita podvodnog dijela.Zimi se konzervira i čuva odvojeno od broda.Motor TOHATSU na daljinske komande.Dodatna sigurnosna brava za zaključavanje motora,centralna električna brava. Spreman za korištenje bez dodatnog ulaganja. Gliser je na suhom vezu u OKRUG GORNJI na Čiovu , a motor kod ovlaštenog servisera u Splitu i može se pogledati po dogovoru.
Gliser je generalno sređen 2014 g.(obojan).Odlično očuvan.Novi plastični sicevi.Dodatna polica za stvari u provi te ispod siceva, Novo obojan i sređen podvodni dio te nadvodni dio-bokovi do kedera. Nova instalacija u zaštitnoj cijevi,posebna utičnica 12 V za mob.navigaciju,reflektor....,akumulator,svjetla za noćnu vožnju.
Uz brod dolaze vesla,čaklja ,sklopivo sidro, konopi,pvc rezervar 30 lit.vatrogasni aparat,inox skale na krmi,inox rukohvat uz skale, dva konopa sa gambetima za vezanje na bovu.Zimska cerada za suhi vez.Nova cerada sa UV zastitom ( bijele boje) za vez na bovi sa kopčama otpornim na vjetar i Al sklopivom konstrukcijom,zaštitnom navlakom za motor.Postiže brzinu do 27 knota.Gliser je idealan za dnevno krstarenje za 4 osobe zbog optimalno snažnog motora prema uputstvu proizvođaća plovila.
Brod se nekoliko godina nije koristio.Bio u garaži bez motora. Sada se koristi samo ljeti .Ne odgovaram na SMS i e-mail. Kontakt mob.0915096331

  • 091Prikaži telefon
  • Splitsko-dalmatinska
  • 12 kolovoza 2020