Dodaj u favorite

2011' Reful 390

€3,600
Poslati na moderiranje!
2011 Reful 390 u Grad Zagreb, Hrvatska
Zastario
Tip: Brzi brod

Gliser korišten sezonski ljeti vez u marini ostatak godine u garaži na prikolici. Pretinci u klupama i u provi na zaključavanje, napravljena strujna instalacija sa automatskim osiguračima, punjenje akumulatora iz motora i mogučnost punjenja sa solarnim panelima. Panel prekidača za navigaciju, navigacijska svjetla i gašenje motora ugrađeni uz volan, 12V utičnica za punjenje mobitela, kaljužnu pumpu ili lampu za lignje. Napravljena instalacija za pomoćni elektromotor sa osiguračem i prekidačem na elektropanelu. Volan i komande novi stavljeni prije 2 godine.
Ugrađena navigacija-fishfinder Humminbird HELIX 5 DI GPS sa krmenom sondom, karta Rab-Petrovac. Elektromotor pomoćni snage 540W (55 lb 12V) idealan za panulu. Bimini tenda kombinacija aluminij-inox zadnji držač i svi spojevi. Nosač pomoćnog motora sa podešavanjem nagiba od inoxa.
Yamaha 30 KS dvotaktni 2 cilindra 2004 g, sa ugrađenom perajom za brze izglisiravanje. Novo napravljen servis( karburator, membrane pumpe benzina, svječice, ulje u peti motora) pali na pogled. Brzina sa dvije osobe 18-20 mph. Rezervar 23 L. Akumulator novi 77 AH.
Imam još nove poklopce za ugradnju u klupe i provu po želji. Prikolica 2017 g registrirana prije tjedan dana korištena kao trailer, ostatak vremena sa čamcem u garaži.
Cijena je za sve osim: navigacija 600 EUR, akumulator 100 EUR, elektromotor 150EUR, prikolica 700 EUR (račun R1 za firme).
Motor se ne prodaje posebno. Gliser se nalazi u marini mjesta Seline prije Starigrad Paklenice gdje se može isprobati i biti vezan na mojem vezu do kraja ljeta.