Report This Ad!Rate This!Bookmark This

2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V

€1,249
2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V photo #1
2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V photo #2
2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V photo #3
2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V photo #4
2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V photo #5
2002' Ford Fiesta 1,3 I 8V photo #6
6 photos
Body: Hatchback
Age: 21 years
Mileage: 181000 km
Displacement: 1299 cc
Fuel: Petrol
Transmission: Manual
Exterior color: Grey
Interior: Cooled Seats, Power Steering

Prodajem Ford Fiestu 1.3 8v lanac. Auto je kupljen od PRVOG vlasnika, ima servisnu knjigu do 100.000 km, redovno održavan
stanje pali-vozi. Kilometri su naravno stvarni, sve se može provjeriti. Na autu je nedavno dosta toga odrađeno, uključujući set kvačila i akumulator.
Registriran do 22.12.2023. Neke prednosti i nedostatci navedeni niže. Prijenos je obvezan, a cijena nije fiksa ali ne treba očekivati čuda.
Auto sam kupio u 5. mjesecu kao drugi auto za grad i na posao, i to obavlja besprijekorno, svaki dan je u uporabi.
Savršen za gradski auto ili za dostavu. Auto je generalno sasvim ok, nije nov niti savršen ali vozi 20 km svaki dan bez problema.
Prodajem radi preseljenja i veće godišnje kilometraže/više autoputa.
Prednosti:
Auto je kupljen nov u Hrvatskoj i održavan. Ima servisnu knjižicu do 100.000 km.
Motor je 1.3 ZETEC Rocam, originalno razvijen za brazilsko tržište gdje je morao biti izdržljiv radi lošeg goriva i teških uvjeta rada. Sami motor je nepoderiv, gusnati je blok za razliku od ostalih Zeteca, 8 ventila, jedna bregasta, pogoni ju lanac. Peri deri. Motor radi savršeno, vuče jako dobro za svoju snagu, ne dimi, ne troši ulje, vodu, goriva troši vrlo malo itd.
Kvačilo je savršeno, nedavno je novi set stavljen, mekano odvaja, brzine se mjenjaju izuzetno lako, mjenjač je vrlo precizan, milina za voziti
Prije 1500 km napravljen je redovni servis (ulje i filteri, antifriz, svjećice) te je zamijenjena brtva poklopca ventila
jer je ulje slinilo po motoru i smrdilo.
Auto je vrlo upravljiv, lako ga je voziti, udoban je s obzirom na veličinu, sva oprema radi
Održavanje je minimalno, cijena dijelova je vrlo jeftina, dijelovi su lako dostupni
Uz auto dajem potpuno nove diskove i pločice, nije to nužno još mijenjati ali sam kupio jer sam auto kupio za sebe, zbog nedostatka vremena nisam odradio, dajem popust za trošak rada ukoliko ih sam ne promijenim.Također dajem i motorić ler gasa kojeg sam kupio jer je auto imao nemiran ler kad sam ga kupio, ali je trebalo samo svjećice zamijeniti, a motorić sam ostavio jer je bio jeftin i dobro je imati. Ler je savršeno miran.
Auto nije sređivan za prodaju, nije ušminkan, ulickan, niti je što zataškivano. Ono što vidite i probate, to dobivate.
Nedostatci:
Pukla je ručka podizača vozačevog prozora. Prozor se da spustiti, ali sa kliještima. Auto se super prozrači i sa 3 spuštena prozora pa najčešće nisam ovaj ni otvarao, čak i usred toplinskog vala.
Brave vrata su loše. Vozačeva radi jako rijetko, suvozačeva i gepek rade ok. Centralno ionako nema pa mi ovo nije bilo bitno, set brava je oko 30 eura na AliExpressu, isto sam imao u planu riješiti, ali zbog životnih promjena i nedostatka vremena nisam stigao, nije mi se žurilo jer ga nisam planirao prodati, i za ovo dajem popust.
Ništa od ovoga ne utječe na vožnju.
Kozmetičkih nedostataka ima brdo, ali u skladu sa godinama i klasom vozila, vozila ga je starija žena prije mene i ima po branicima i općenito po autu oštećenja, ali ništa dramatično.
Cijena je okvirna, nije fiksna, opet kažem, ne treba očekivati čuda ni od auta ni od cijene.
Za ovu cijenu potpuno korektan i ispravan auto u kojeg sjedneš, upališ ga i voziš se bez problema.

Support Ukraine