Report This Ad!Rate This!Bookmark This

2020' Volkswagen Passat Variant

€30,799
2020' Volkswagen Passat Variant photo #1
2020' Volkswagen Passat Variant photo #2
2020' Volkswagen Passat Variant photo #3
2020' Volkswagen Passat Variant photo #4
2020' Volkswagen Passat Variant photo #5
2020' Volkswagen Passat Variant photo #6
6 photos
Body: Wagon
Age: 3 years
Mileage: 127687 km
Displacement: 1968 cc
Fuel: Diesel
Transmission: Automatic
Interior: Child Seat, Cooled Seats, Power Steering
Exterior: Fog lamps
Safety: Antilock Brakes, Backup Sensors, Driver Air Bag, Traction Control
Electronics: Integrated Phone

POSREDUJEMO PUTEM LIZINGA KUPOVINU VOZILA IZ BILO KOJE AUTO KUCE U HRVATSKOJ (KUPAC FIZICKA ILI PRAVNA OSOBA) I KUPOVINU VOZILA OD FIZICKE OSOBE (KUPAC FIZICKA ILI PRAVNA OSOBA).
Kupovina automobila na leasing za umirovljenike bez obzira na zaduženja vidljiva na odresku od mirovine, osim ovrhe ili blokiranog racuna, bez učešća i jamaca do 7 godina otplate leasinga....
Financiranje za UMIROVLJENIKE ide do 70-te godine starosti, odnosno zadnja rata leasinga mora biti u 70-oj godini starosti.
Kupovina automobila na leasing za fizičke osobe koje rade minimalno 3 mjeseca.
Bez obzira na zaduženja i obustave, osim blokiranih to jest onih koji imaju vidljiv zašticeni racun bez učešća i jamaca do 7 godina.
Ukoliko je na platnoj listi vidljiv, kredit ili lizing, tad možemo realizirati na dva načina s učešćem ili s jamcem bez učešća.
U KREDITNU SPOSOBNOST ulaze sva NEOPOREZIVA primanja vidljiva na platnoj listi.....PRIJEVOZ, TOPLI OBROK, NAGRADE, TERENSKI DODATAK, DNEVNICE i ostalo, ako dodaci nisu prikazani na platnoj listi, a inace ih dobijate treba OVJERENA POTVRDA OD POSLODAVCA za primanja istih.
Sve rate koje idu trajnim nalogom iste se ne vide na platnoj listi ili na odresku od mirovine ne umanjuju kreditnu sposobnost...
NOVO, NOVO, NOVO, NOVO.....
LIZING za starija vozila
2013 godiste moze ici na 2 godine otplate lizinga.....2014 godiste moze ici na 3 godine otplate lizinga.....2015 godiste moze ici na 4 godine otplate lizinga.....2016 godiste moze ici na 5 godina otplate lizinga.....2017 godiste moze ici na 6 godina otplate lizinga.....2018 ili mladje moze ici na 7 godina otplate lizinga.....
Ponuda vrijedi za FIZICKE osobe i za PRAVNE osobe.....
Za lizing je potrebno ostat 420 eura za zivotni minimum u jednoj kombinaciji u drugoj kombinaciji mora ostat 520 eura za zivotni minimum sve ostalo preko tog minimuma moze se zaduzit u lizing ratu....Npr ako vam je placa 700 eura u jednoj kombinaciji se mozete zaduzit jos 280 eura u ratu lizinga, a u drugoj kombinaciji 180 eura u oba dvije kombinacije ako dodate jamca mozete se zaduzit puno vise u ratu lizinga. Otplata lizinga ide najduže na 7 godina. Vozilo da bi išlo na 7 godina mora bit 2018 godiste ili mladje, bit svega je da imamo 3 velike kombinacije lizinga i za starija vozila i za mladja...
U obradi leasinga mogu sudjelovati svi zaposleni s najmanje 3 mjeseca rada na neodređeno vrijeme,odnosno oni koji imaju 3 pune platne liste.
U slučaju da vam nedostaje kreditne sposobnosti možete dodati jamca da vam popravi kreditnu sposobnost ili se može napraviti otkupna vrijednost automobila.
Otkupna vrijednost automobila ide do maximalno 30% cijene bruto iznosa vozila, otkup ovisi i o godistu vozila, sto je vozilo starije ide veci otkup, gdje vi plaćate manju ratu lizinga,ali na kraju otplate ostaje vam otkup tog nekog postotka otkupne cijene na zadnjoj rati lizinga. Kod ugovaranja lizinga bez otkupne vrijednosti uplatom zadnje rate vozilo automatski prelazi u vase vlasništvo. Rate lizinga vam ne idu na plaću ili mirovinu, već plaćate općom uplatnicom koja dolazi svaki mjesec na kućnu adresu, ili putem mejla opcom uplatnicom.
Jamcu se ne vidi ni u jednoj banci da je sudionik u lizingu, a tako i nositelju lizinga.
Korisnik lizinga koji radi na ODREDJENO vrijeme duze od godinu dana ulazi u uvjete lizinga bez jamca. Korisnik lizinga koji radi na određeno vrijeme manje od godinu dana mora imat obaveznog jamca s kreditnom sposobnosti, ako nema jamca, a radi krace od godinu dana mora dat 30 posto ucesca.
-Troškovi lizinga po odobrenju takoreci vise ih nema jer nema NAKNADE obrade lizinga, PRVA RATA lizinga se tek placa iduci mjesec, KASKO nemorate imat ako nezelite i KAMATA je fixna....u drugom lizingu za starija vozila i dalje postoji naknada obrade lizinga....
TROSKOVE imate
-javni bilježnik (40 do 90 eura),
-polica obaveznog osiguranja vozila i polica kasko osiguranja koja se može ugovoriti plaćanjem u 12 jednakih mjesečnih rata koje plaćate putem opće uplatnice koje dolaze na Vašu adresu i nemorate imat nikakve kreditne kartice, ni cjelokupnu gotovinu.
Cijene ovih troškova ovise o vrsti, jačini i cijeni vozila. Rata lizinga Vam nije vidljiva na plaći(platnoj listi) ili na mirovini(odresku od mirovine), već ratu plaćate općom uplatnicom koja dolazi svaki mjesec na Vašu kućnu adresu ili dolazi putem mejla.
Kupovina vozila na lizing u 3 jednake rate s minimalnom kamatom, placate prvu ratu 35 posto, drugu ratu 33% nakon godinu dana i treću ratu 32% nakon dvije godine, novi uvjeti mozemo realizirat i na 4 rate...prva rata 35% druga rata 22% treca rata 22% i cetvrta rata 21%..
Korisnici leasinga mogu biti i oni koji rade u državama EU. Potrebno je imati 3 platne liste, te ugovor o radu na neodredjeno vrijeme koji se obavezno mora prevest kod ovlastenog sudskog tumaca na hrvatski jezik.
Također je potrebno učešće od 10-20% prodajne cijene automobila.
Ukoliko imate jamca onda nije potrebno 10-20% učešća vec ide lizing bez ucesca, ali je obavezan još jedan sudionik u lizingu(užeg člana obitelji bez obzira da li radi ili ne).
Ako osoba koja radi bilo gdje u Eu prima placu na Hrvatski racun mozemo realizirat lizing bez ucesca i jamaca.
Leasing za STRANE DRZAVLJANE uz obveznog jamca, ako STRANI DRZAVLJANIN ima boravak na godinu dana onda je JAMAC obvezan, ukoliko ima boravak na 3 godine ili duze ili STALNI BORAVAK nemora se imati jamac.
Leasing za pomorce, zaposlene na brodovima ili platformama temeljem ugovora s inozemnim poslodavcem odnosno agencijom.
Kupovina automobila na LEASING za novoosnovane tvrtke D.O.O i J.D.O.O, OBRTE, OPG i već sa mjesec dana rada, uz obavezno 40% učešća od cijene vozila sa svim troškovima. Moguće je dodati i jamca, te tako smanjiti obavezno učešće na 10%-20%.....
POSREDUJEMO U PRODAJI ZA BILO KOJU AUTO KUCU U HRVATSKOJ I ZA BILO KOJE VOZILO U PRIVATNOM VLASNISTVU....
Za Vas vrsimo uvoz po narudjbi i po vasim zeljama, vozilo slobodno sami nadjete ostalo je nasa briga oko uvoza i uz to naravno i realiziramo lizing u gore opisanim uvjetima

Support Ukraine