2018' Volkswagen Polo 1,0 photo #1
2018' Volkswagen Polo 1,0 photo #2
2018' Volkswagen Polo 1,0 photo #3
2018' Volkswagen Polo 1,0 photo #4
2018' Volkswagen Polo 1,0 photo #5
2018' Volkswagen Polo 1,0 photo #6
6 photos

2018' Volkswagen Polo 1,0

Report This Ad!Rate This!Bookmark This
€12,999
Published 1 May 2024ID: fAJx8u

Information from the owner

Body: Hatchback
Age: 6 years
Mileage: 49427 km
Displacement: 999 cc
Fuel: Petrol
Transmission: Manual
Interior: Air Conditioning, Cooled Seats, Power Steering
Safety: Antilock Brakes

Seller's comments about 2018' Volkswagen Polo 1,0

Dobro došli na MIJO AUTOMOBILI
LIZING BEZ UČEŠĆA,
NOVO NOVO NOVO!!!
LEASING NA 8 GODINA
NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO!
Korisnici leasinga mogu biti svi koji rade u državama EU i bilo gdje u svijetu bez OBZIRA DALI PLACU PRIMAJU NA HRVATSKI ILI STRANI RAČUN.
NOVO! NOVO! NOVO! NOVO!
Leasing za firme, obrte, opg-ove sa dobrim bonitetom BEZ UCESCA ili sa minimalnim ucescem.... Firma, obrt, opg mora imati zavrsni racun za minimalno dvije pune godine....
NOVO! NOVO! NOVO! NOVO!
Leasing na 8 godina, gdje i starija vozila mogu ici na duzi rok otplate npr.
2014...otplata....na 3 godine
2015...otplata....na 4 godine
2016...otplata....na 5 godina
2017...otplata....na 6 godina
2018...otplata....na 7 godina
2019 godiste ili mladje ide na 8 godina lizinga
KONTAKT TELEFON…..ROBERT…….. 091 1353505
Posredujemo putem lizinga za kupovinu vozila iz bilo koje auto kuće u Hrvatskoj, bez obzira na to jeste li fizička ili pravna osoba. Također, omogućujemo kupovinu vozila od fizičkih osoba, bez obzira na vaš pravni status.
U obradi leasinga mogu sudjelovati svi zaposleni s najmanje 3 mjeseca rada na neodređeno vrijeme, odnosno oni koji imaju 3 pune platne liste.
Korisnik lizinga koji radi na ODREĐENO vrijeme duže od godinu dana ulazi u uvjete lizinga bez jamca uz potvrdu poslodavca o obnovi radnog ugovora. Korisnik lizinga koji radi na određeno vrijeme manje od godinu dana mora imat obaveznog jamca s kreditnom sposobnosti.
Specifičnosti leasinga za umirovljenike: Bez obzira na zaduženja vidljiva na odresku od mirovine. Mogućnost otplate do 7 godina bez učešća i jamaca, osim u slučaju ovrhe ili blokiranog računa. Financiranje može ići do 70-e godine starosti, s posljednjom ratom leasinga u 70-oj godini.
Bez obzira na zaduženja i obustave, osim blokiranih to jest onih koji imaju vidljiv zaštićeni račun bez učešća i jamaca do 7 godina.
Ako je na platnoj listi vidljiv, kredit ili lizing, tad možemo realizirati na dva načina s učešćem ili s jamcem bez učešća.
Otkupna vrijednost automobila ide do maksimalno 30% cijene bruto iznosa vozila, otkup ovisi i o godištu vozila, sto je vozilo starije ide veći otkup, gdje vi plaćate manju ratu lizinga, ali na kraju otplate ostaje vam otkup tog nekog postotka otkupne cijene na zadnjoj rati lizinga. Kod ugovaranja lizinga bez otkupne vrijednosti uplatom zadnje rate vozilo automatski prelazi u vaše vlasništvo. Rate lizinga vam ne idu na plaću ili mirovinu, već plaćate općom uplatnicom koja dolazi svaki mjesec na kućnu adresu, ili putem mejla opcijom uplatnicom.
Jamcu se ne vidi ni u jednoj banci da je sudionik u lizingu, a tako i nositelju lizinga.
U kreditnu sposobnost ulaze sva neoporeziva primanja vidljiva na platnoj listi, uključujući prijevoz, tople obroke, nagrade, terenski dodatak, dnevnice itd. Za ne oporeziva primanja potrebna je ovjerena potvrda poslodavca za primanje istih promet po tekućem računu za zadnja tri mjeseca gdje au vidljive uplate naknada.
Prilagodljivost učešća: Različite kombinacije za dodatno zaduživanje u ratama leasinga, ovisno o visini primanja. Otplata može ići do 7 godina, a vozilo mora biti iz 2019. godine ili mlađe. Vozilo da bi išlo do 7 godina mora biti: 2019 godište ili mlađe.
2019…..otplata…7 godina
2018…..oplata…..6 godina
2017…. otplata….5 godina
2016…..otplata….4 godina
2015…..otplata….3 godine
U slučaju nedostatka kreditne sposobnosti, moguće je dodati jamca ili napraviti otkupnu vrijednost automobila. Otkupna vrijednost može ići do maksimalno 30% cijene bruto iznosa vozila, ovisno o godištu vozila. Sve rate koje idu trajnim nalogom iste se ne vide na platnoj listi ili na odresku od mirovine ne umanjuju kreditnu sposobnost
Troškovi lizinga: Nakon odobrenja nema naknade za obradu lizinga. Prva rata lizinga se plaća idući mjesec. Kasko osiguranje nije obavezno. Troškovi uključuju javnog bilježnika, policu obaveznog osiguranja vozila i policu kasko osiguranja koja se može plaćati u 12 jednakih mjesečnih rata.
Kupovina vozila na lizing u 3 jednake rate s kamatom: Prva rata iznosi 35%, druga rata 33% nakon godinu dana, a treća rata 32% nakon dvije godine. Novi uvjeti mogu biti i na 4 jednake rate.
NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO!
Korisnici leasinga mogu biti svi koji rade u državama EU i bilo gdje u svijetu bez OBZIRA DALI PLACU PRIMAJU NA HRVATSKI ILI STRANI RAČUN..
Potrebno je imati tri platne liste, promet po tekućem računu za period od 12 mjeseci, odnosno za period trajanja zaposlenja ako je kraće od godine dana, te ugovor o radu na neodređeno vrijeme koji se ne mora prevoditi kod javnog bilježnika. Za ovu kategoriju kupaca moguća je realizacija financiranja bez učešća i jamaca.
Leasing za strane državljane je moguć isključivo ako imaju dugotrajno boravište ili stalni boravak.
Leasing za pomorce zaposlene na brodovima ili platformama na temelju ugovora o radu s domaćim ili inozemnim poslodavcem bez obzira primaju li placu na HRVATSKI ILI STRANI RAČUN.
Leasing za novoosnovane tvrtke: Moguća kupovina vozila za novoosnovane tvrtke D.O.O. i J.D.O.O, obrte, OPG-ove već s mjesec dana rada. Obavezno učešće od 45%, s mogućnošću sudjelovanja jamca za smanjenje učešća.
Posredujemo u prodaji za sve auto kuće u Hrvatskoj te omogućavamo uvoz vozila po vašim željama. Mogućnost je da vi pronađete vozilo ili to prepustite nama i mi se brinemo o ostalom, uključujući i lizing prema gore opisanim uvjetima.
Osvježite vašu vozačku avanturu s Mijo automobili.

Support Ukraine