Bookmark This

2019' Fortis 590 C

€20,500
Report This Ad!
2019 Fortis 590 C in Zadar, Croatia
Expired
Type: Fishing boat
Fuel:Petrol

Brod i motor novi 2019. god, prvi puta u moru 06/2019.
Brod je ne kao novi, nego i bolji od novog, jer su dorađeni neki sitni detalji. Tko god vidi brod je odusevljen sa stanjem i komentari su kako se brod odlicno odrzava, da igleda savrseno, da cisci i uredniji brod nije viđen, i sl. :)

Dakle brod je koristen do sada samo 3 mjeseca prosle godine, iskljucivo za obiteljske izlete. Nikada u najmu, niti koristen za turisticke ture, ribolov i sl.

17/6/2020 je stavljen novi antifouling i brod je pripremljen za plovidbu.

Motor SUZUKI DF90ATL, izuzetno pouzdan i stedljv. Max brzina 35 NM, putna 23-25 NM. Potrosnja pri putnoj brzini 10-12 lit/sat.

Motor ima 130 sati rada, uredno prema propisanim servisnim intervalima servisiran u ovlastenom servisu Motomar u Privlaci.

Brod i motor je mguce provjeriti kod bilo kojeg servisa po izboru i o trosku kupca.

Brod je u moru u Zadru, te ga je moguce isprobati od cca 15/6 do 1/10. Ostatak godine na suhom vezu u Škabrnji.
U periodu kada je na suhom vezu ga također mozete isprobati, ali imate trosak prijevoza i spustanja u more.

Brod se odlicno ponasa pri svim uvjetima na moru, izvrsnih je plovidbenih karakteristika. Mozete izaci na more u bilo kojim vremenskim uvjetima.
Brod ima siroku primjenu, pa se tako moze koristiti za izlete u ljetnim mjesecima, a ostatak godine za ribolov i ostalo…

Sa brodom sam izuzetno zadovoljan, a prodaje se radi poslovnog projekta za koji je potrebna druga vrsta plovila.

Ozbiljni kupci me mogu kontaktirati preko svih mogucih kanala za komunikaciju (poziv, e-maila, SMS, Viber, Whatapp)...kako god vam drago, u bilo koje doba dana. A za ostala njuskala iz razonode, protiv cega nemam apsolutno nista - dapace, ali mislim da su za to fotografije i opis sasvim dovoljni.

Zivili!