Bookmark This

2001' Rodman 800 Fly

€46,999
Report This Ad!
  • 2001 Rodman 800 Fly in Zagreb City, Croatia
Expired
Type: Cruiser boat
Fuel:Diesel

2001 Rodman 800 Fly #46999eur
8,40 x 3,05 m
Volvo Penta KAD 43 230 ks diesel
500 radnih sati
Video link : https://youtu.be/BmWIJgu-iR4

Idealna kombinacija obiteljskog cruiser-a i sport fisherman-a , izuzetno robustan i čvrst trup izgrađen za sve vremenske uvjete, izrazito velik krmen prostor , široki bočni prolazi.
Kompletno opremljen do zadnjeg detalja, pramčani propeler, električno sidreno vitlo , autopilot sa hidrauličnim sistemom upravljanja , 7 inch gps u kabini , 11 inch gps na fly , radio stanica, radio sa zvučnicima, obalni priključak na 220 v sa punjačem baterija i grijačem vode, kuhalo, frižider, sudoper, zatvorena wc prostorija sa umivaonikom , tuš sa toplom vodom ,sistem pranja kokpista sa morskom vodom kod ribolova, wc sa direktnim ispustom.
Vrlo komforna kabina sa stolom koji se spušta i pretvara u ležaj za dvije osobe, odvojena pramčana kabina sa ležajem za dvije osobe , duplo upravljačko mjesto sa sjedalom za dvije osobe, kompletna instrumentacija motora na fly.Plovilo ima sva nova pokrivala , novi inox bimini top , navlaka za fly, komplet navlaka za vjetrobran , intregrirana platforma sa ljestvama , intregriran pramčani most.
Plovilo je upravo kompletno servisirano i pregledano , trup je kompletno ispoliran i nema niti jedne ogrebotine niti nedostatka, novi antifouling , novi cinkovi , kabina je izuzetno čista i uredna i doslovno je sve kao novo , na plovilu nisu potrebna nikakva ulaganja , potpuno je spreman za korištenje, garancija na motor 6 mjeseci od isporuke.
Plovilo se može pogledat u našem prodajnom salonu u Zaprešiću , isporuka na destinaciju kupca je moguća prema dogovoru. 100 % sigurna kupnja bez rizika.