Audi RS Q3 edition 10 years, slavljenički model s posebnim dodacima

1 year,6 months ago - 12 listopada 2022, autoportal
Audi RS Q3
Audi RS Q3
Audi slavi desetu godišnjicu Audija RS Q3 posebnim sportskim izdanjem: RS Q3 edition 10 godina. Ovaj je automobil ograničen na 555 primjeraka širom svijeta i dostupan je u izvedbama – RS Q3 i RS Q3 Sportback…

Ovaj kompaktni povišeni sportaš postao je dobro etabliran u godinama nakon lansiranja na tržište 2013. godine. Od 2019. druga generacija isporučuje 294 kW (400 KS) i 480 Nm okretnog momenta. Audi RS Q3 edition 10 years pokreće 2,5-litreni petocilindrični turbo motor. Svoju snagu prenosi na cestu putem 7-stupanjskog S tronica i stalnog quattro pogona na sve kotače. Obljetničko izdanje ima ekskluzivne naglaske i iznutra i izvana. To uključuje novu Chronos Grey metalik boju, 21-inčne aluminijske naplatke, nova RS školjkasta sjedala s recikliranim Dinamica materijalom od mikrovlakana i crne aplikacije na ploči s instrumentima. Cijena paketa Edition bit će počevši od 5.990 eura, a moći će se naručiti u Njemačkoj od kraja listopada 2022.

Između ostalog, Audi koristi dvije izražajne boje kako bi proslavio RS Q3: Dew Silver mat efekt ili metalik Chronos Grey. Potonji je namijenjen isključivo posebnom izdanju, dok je mat srebrna prvi put ove godine dodana u paletu boja Audi RS Q3. Također ekskluzivno za ovo izdanje su crni 21-inčni kotači od lake legure u dizajnu s dvostrukim kracima i gumama formata 225/35.

Brojni dodaci u crnoj ili sjajnoj crnoj boji naglašavaju ekskluzivan izgled izdanja 10 godina. To uključuje, na primjer, zatamnjena matrična LED prednja svjetla i kućišta bočnih retrovizora. Krovni okvir, rubovi proreza za prozore i obloge vrata dostupni su u sjajnoj crnoj boji. Isto vrijedi i za oštrice na prednjem spojleru i umetak difuzora. Sportski izgled zaokružen je s četiri prstena na Singleframe rešetki i stražnjoj strani te natpisom modela u sjajnoj crnoj boji.

Support Ukraine