Auto se sudario s cisternom punom goriva: Vozač poginuo

4 years,1 month ago - 10 ožujka 2020, 24sata
Auto se sudario s cisternom punom goriva: Vozač poginuo
U sudaru cisterne koja je prevozila lož ulje i osobnog automobila u ponedjeljak oko 7 sati u Lugu Draganićkom kod Karlovca poginuo je jedan čovjek. Promet je u prekidu...

U teškoj prometnoj nesreći, sudaru cisterne pune lož ulja i Ford Fieste u ponedjeljak oko 7 sati na državnj cesti D1 u Lugu Draganićkom kod Karlovca smrtno je stradao jedan čovjek. Prema prvim neslužbenim informacijama u nesreći je stradao vozač automobila koji se automobilom kretao u pravcu Zagreba.

Navodno je vozač na izlasku iz blagog desnog zavoja vozilom prešao u suprotni prometni trak gdje se sudario s cisternom. Od siline udara cisterna se zarotirala i prevrnula na bok van kolnika, a nakon udara van kolnika je sletio i autombil u kojem je na mjestu smrtno stradao vozač. Automobil je gotovo u potpunosti smrskan. Iz prevrnute cisterne istekla je veća količina lož ulja koje su odmah po dojavi sanirali vatrogaci JVP Karlovac.

Doznajemo da vozač cisterne nije ozlijeđen. Zbog prometne nesreće promet je u prekidu i odvijao se obilazno, te se preusmjerava županijskom cestom Ilovac – Mahićno, te lokalnom cestom Mahićno-Tuškani-Zagraj-Bencetić. Očevidom se utvrđuju sve okolnosti, kao i uzrok ove teške prometne nesreće koja je nažalost odnijela još jedan život.

Support Ukraine