Detalji teške nesreće u Zagrebu: BMW-om kroz crveno, auto se zapalio. Unutra su našli tijelo

1 year,6 months ago - 19 rujna 2022, 24sata
Detalji teške nesreće u Zagrebu: BMW-om kroz crveno, auto se zapalio. Unutra su našli tijelo
Pri sudaru oba vozila su sletjela van kolnika nakon čega se BMW zapalio, a požar se proširio i na kombi marke Mercedes u kojem je bilo ukupno šest državljana Makedonije

U nedjelju u 2.30 sati u Sesvetama je došlo do teške prometne nesreće u kojoj su se dva vozila sudarila, a potom i zapalila. Jedan čovjek je izgubio život, a šest ih je ozlijeđeno, od čega troje teško.

Policija o nesreći: BMW je prošao kroz crveno
20-godišnjak je upravljao BMW-om zagrebačkih oznaka, koji se Slavonskom avenijom vozio u smjeru zapada, na raskrižju prilikom skretanja u Ulicu Svetog Ivana u Ivanjoj Reci prošao kroz crveno svijetlo na semaforu.

 A iz smjera Zagreba naišao je kombi marke Mercedes makedonskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji Makedonac koji je po propisima ušao u to raskrižje na zeleno svjetlo na semaforu. 

Teško ozlijeđena i dva maloljetnika
Pri sudaru oba vozila su sletjela van kolnika nakon čega se BMW zapalio, a požar se proširio i na kombi marke Mercedes u kojem je bilo ukupno šest državljana Makedonije. Putnicima iz Makedonije je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb i KB Dubrava. Teško su ozlijeđeni 25-godišnji vozač te dvoje maloljetnika, a lakše 28- godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik.

Radi obavljanja očevida od 2.51 do 5.15 sati,  promet je bio zatvoren Slavonskom avenijom u smjeru istoka, na tom dijelu te se odvijao kroz naselje Ivanju Reku i okolna naselja.

Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid.

Support Ukraine