Dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv: Upoznajte električni Nobe 100

5 years,9 months ago - 5 lipnja 2018, IndexHR
Dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv: Upoznajte električni Nobe 100
IMA TRI kotača, električni pogon i možete pomoći u njegovu stvaranju.

Mnoge se start-up kompanije nastoje izboriti za svoje mjesto unikatnim proizvodima i inovacijama, no malo je onih koji pogode u žicu i osvoje srca automobilskih zaljubljenika. Roman Muljar i njegov Nobe je našao tu žicu jer je Nobe 100 baš takav, svatko ga želi.

Klasičnog izgleda, neopterećen detaljima i modernim sustavima, ovo vozilo na tri kotača nudi visoke estetske vrijednosti i još bolju praktičnost u urbanim uvjetima. Nudi tri sjedala i skroman prtljažnik, a uz električni pogon može voziti do 110 km/h. I tako oko 220 km prije idućeg punjenja. Za punjenje je potrebno oko dva sata, ali nakon što se baterije potroše na raspolaganju je još jedan set baterija.

Izrađen od 100% recikliranih materijala, Nobe 100 je doista vozilo  budućnost, a da bi postao stvarnost potrebno je oko milijun eura. Kampanja za start proizvodnje je otvorena, a i vi možete sudjelovati u rađanju ovog vozila.

Više informacija o mogućem investiranju u ovaj projekt možete naći ovdje. Za uloženih 1000 eura dobit ćete sunčane naočale ili rukavice, a za primjerice deset puta veći iznos ulazite u red prvih kupaca.

The Nobe car launches globally from O on Vimeo.

Support Ukraine