Novi DS3 Crossback - koji će se za kupce boriti modernim i šik nastupom!

5 years,6 months ago - 16 rujna 2018, JutarnjiList
Novi DS3 Crossback - koji će se za kupce boriti modernim i šik nastupom!
Ovo je novi DS3 Crossback! Francuska marka DS Automobiles predstavila je svoj novi crossover koji će pod svjetlima reflektora zasjati na nadolazećem salonu automobila u Parizu.

Internetom kruže i prve službene slike (koje su očito procurile na forumu Worldscoops nekoliko sati prije zakazane premijere) na kojima se vidi kako su Francuzi odlučili u svom stilu "igrati" na otkačen dizajn, a pritom su se vodili trendovima na tržištu na kojem je sve više kupaca ludo za crossoverima.

DS3 Crossback tako će se na tržištu boriti s modelima poput Nissana Jukea, Toyote CH-R i Minija Countrymana. Što se tiče samog dizajna, na prednjem dijelu ističe se masivna kromirana maska s mnoštvom detalja, svjetla neobičnog oblika u LED tehnologiji i okomita dnevna svjetla također u LED tehnologiji. Možda i najzanimljiviji (i neobičniji) dio automobila je bočna strana. Vrata imaju neobičan oblik s udubljenjima, a zbog specifičnog B-nosača vrata najviše su "nastradali" prozori za putnike straga. Na stražnjem dijelu LED svjetla su povezana kromiranom lajsnom, a dozu agresivnosti daju dvostruki nastavci ispušnog sustava.

Unutrašnjost izgleda moderno i hladno. Ispred vozača se nalazi digitalni kokpit i veliki head-up zaslon, dok se u središnjem dijelu ističu prekidači i otvori ventilacije u obliku dijamanata. Iako još nisu objavljeni detalji vezani uz motore, jedno je sigurno - u ponudi će biti i električna verzija koja ima naziv "E-Tense" koja će prema glasinama brojiti 115 KS uz domet od 450 kilometara. Više detalja o ovom modelu trebalo bi biti poznati tijekom dana kada će DS Automobiles objaviti i službene podatke.

Support Ukraine