Krš i lom na Zelenoj tržnici: 'Došao sam do vozača, pozlilo mu je. Baš je jako zagrmilo'

2 years,5 months ago - 17 studenoga 2021, 24sata
Krš i lom na Zelenoj tržnici: 'Došao sam do vozača, pozlilo mu je. Baš je jako zagrmilo'
Došao sam na tržnicu prodavati mandarine, ali sam malo zadrijemao u svom autu.

Tada me probudio glasan 'željezni udarac', priča nam čitatelj koji je snimio nesreću. Policija je potvrdila nalet autobusa u ogradu.

Bio sam u autu ispred kad me probudilo. Odmah sam doletio u autobus da vidim je li vozač pri svijesti, rekao mi je da mu je pozlilo. Vidjela se na njemu ta neka malaksalost.

Priča nam to čitatelj koji je snimio prometnu nesreću u utorak oko 6:20, iz čijih se fotografija vidi kako je ZET-ov bus sljubljen uz mini traktor od tržnice te bijeli kombi jednog od prodavača.

Policija nam je potvrdila nalet autobusa u ogradu na servisnoj cesti Zelene tržnice, a prema dosad prikupljenim informacijama jedan je čovjek ozlijeđen.

Očevid je u tijeku.

- Došao sam na tržnicu prodavati mandarine, ali sam malo zadrijemao u svom autu. Tada me probudio glasan 'željezni udarac'. Došao sam do vozača, pozlilo mu je. Baš je jako zagrmilo. U busu su bila dva putnika, jedan je otišao, a drugi nije ozlijeđen - opisuje čitatelj.

Upit smo poslali i ZET-u te njihovo očitovanje prenosimo u cijelosti:

Jutros u 6:18 sati, autobus linije 107 (Žitnjak – Jankomir) kretao se Servisnom ulicom u Žitnjaku, prema odredištu u Jankomiru. Prema prvim informacijama vozaču autobusa je pozlilo, te je vozilom udario u zaštitnu ogradu i pri tome oštetio dva kombi vozila i traktor. Srećom ozlijeđenih nije bilo. Na mjestu događaja bile su dežurne ekipe Hitne medicinske pomoći, policije i ZET-a. Uzrok nesreće utvrdit će se očevidom kojega obavljaju djelatnici Prometne policije.

Kako nam dodaje čitatelj, i traktor i bijeli kombi bili su parkirani u trenutku naleta autobusa. Sve okolnosti policija će utvrditi očevidom.

Support Ukraine