Kupio novu Hondu Civic ove godine pa uspio napraviti 400.000 km! Evo u kakvom je stanju auto

4 tjedna,1 dana ago - 9 studenoga 2022, JutarnjiList
Kupio novu Hondu Civic ove godine pa uspio napraviti 400.000 km! Evo u kakvom je stanju auto
Iako je na cesti tek godinu dana, netko ga je vozio 400.000 kilometara, ali automobil izgleda novo, izvana i iznutra

Hondina reputacija pouzdanosti vrlo je visoka. Kupci vjeruju Hondama, tuneri ih isto vole, a ovaj Civic iz 2022. koji se prodaje u Teksasu je prilično impresivan, posebno ako se u obzir uzme činjenica da na satu ima 400.000 prijeđenih kilometara (248.740 milja).

Civic se prodaje po traženoj cijeni od 18.999 dolara (143.100 kuna).

Popis navodi da je automobil u izuzetno dobrom stanju, a fotografije to dokazuju. Iako je na cesti tek godinu dana, netko ga je vozio 400.000 kilometara, ali automobil izgleda novo, izvana i iznutra.

Uzrečica "ne rade ih više kao prije" očito se ne odnosi na Honde.

U popisu su navedeni svih 27 zabilježenih servisa, a The Drive je razgovarao sa zaposlenikom u Rusty Wallis Hondi u Dallasu. Prema njemu, vlasnik je medicinski dostavljač koji je vozio stotine kilometara dnevno, gotovo svaki dan. Prema navedenim izvješćima, svi servisni zapisi su rutinski, s bezbrojnim izmjenama ulja, provjerama tekućina i guma.

Jedini popravak koji je odrađen na Civicu, a da nije bio rutinski, bio je popravak prednje rešetke.

Osim toga, automobil pokreće 1,5-litreni četverocilindraš s turbom i CVT mjenjačem koji proizvode 180 KS. Sa svojom kombinacijom učinkovitog motora i dobro opremljene unutrašnjosti, vjerojatno je bio izvrstan partner prilikom tih 400.000 kilometara.

Nadamo se samo da će ga budući vlasnik nastaviti dobro održavati, kako bismo vidjeli koliko moderan automobil može prijeći ako se o njemu vodi potrebna briga.

Support Ukraine