Motoristi nisu htjeli stati policiji, udarili u policijsko vozilo, pa kod njih pronašli drogu

6 years,6 months ago - 31 kolovoza 2017, Vecernji list
Motoristi nisu htjeli stati policiji, udarili u policijsko vozilo, pa kod njih pronašli drogu
Obojica mladića su odvedena na policiju rad ispitivanja, a 25-godišnjak je naknadno zatražio liječničku pomoć jer je ustanovljeno da se pri padu s motocikla lakše ozlijedio

Nesvakidašnje uhićenje, koja je završilo sa zapljenom povećih količina droge imala je splitska policija u utorak u 18.20 na području Solina. Sve je započelo kada je policija pokušala zaustaviti motocikl marke Suzuki kojim je upravljao 25-godišnjak, a s njim na motociklu je bio i 27-godišnjak.

Policajci su vozaču motocikla svijetlili i trubili, no on se na to nije obazirao. Dapače, umjesto da stane u jednom je trenutku pokušao obići službeni policijski Ford. Pri tome je izgubio kontrolu nad motociklom te je pao i udario u policijsko vozilo. Kada su policajci izašli iz vozila te prišli 25-godišnjaku i njegovom suputniku imali su što vidjeti.

Naime pretragama je kod njih nađeno 1179 grama kokaina te 1052 grama heroina. Imali su i digitalnu vagu za precizno mjerenje, a tolika količina droge vjerojatni je razlog zašto su pokušali pobjeći policiji. Obojica mladića su odvedena na policiju rad ispitivanja, a 25-godišnjak je naknadno zatražio liječničku pomoć jer je ustanovljeno da se pri padu s motocikla lakše ozlijedio. On je inače prijavljen zbog droge te prekršajno jer se nije zaustavio na traženje policajca, jer je svojom vožnjom doveo u opasnost druge sudionike u prometu te jer je nepropisno pokušao zaobići policijsko vozilo. Njegov je kompanjon je prijavljen zbog droge, a nije priopćeno kolika je vrijednost zaplijenjenog kokaina i heroina.

Support Ukraine