Novska, nedjelja popodne... Policija: Slika je autentična

2 godina,1 mjesec ago - 20 listopada 2020, 24sata
Novska, nedjelja popodne... Policija: Slika je autentična
Ne znam što je točno bilo, ali kao što vidite, muškarac je na krovu policijskog automobila, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografiju.

Iz policije su potvrdili da je prava. Objavit će detalje

Muškarac na krovu policijskog automobila. Iako na prvu izgleda kao nekakav skeč, nije. Policija je muškarca lovila u nedjelju u Novskoj oko 15 sati, potvrdili su nam iz PU Sisačko-moslavačke. 

Fotografija je snimljena na križanju Zagrebačke i Ilirske ulice.

Na slici se može vidjeti da se muškarac popeo na policijski auto. 

- Ne znam što je točno bilo i zašto su ga lovili - kaže čitatelj.

Čitatelj nam javlja da je ova fotografija autentična.

Iz policije potvrđuju isto.

- U nedjelju, 18. listopada oko 11 sati, u Zagrebačkoj ulici u Novskoj, 22-godišnjak s područja Novske je ničim izazvan, uočivši službeno policijsko vozilo, iskočio ispred njega, bacio mobitel u vjetrobransko staklo, nakon toga počeo udarati po vozilu i skočio na krov službenog vozila. Kako bi spriječili njegovo daljnje protupravno ponašanje, policijski službenici su nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Uhićen je i doveden u prostorije nadležne policijske postaje poradi daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Dok se nalazio u prostoriji za zadržavanje, lakše je ozlijedio policijskog službenika koji ga je obilazio. Osumnjičeni 22-godišnjak je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, stoji u policijskom priopćenju.

Support Ukraine