Palicom demolirao auto ispred trgovačkog centra u Bjelovaru

2 years,9 months ago - 30 lipnja 2021, 24sata
Palicom demolirao auto ispred trgovačkog centra u Bjelovaru
Dvojica muškaraca stajala su pokraj čovjeka, gledala i nisu ga spriječila u demoliranju automobila kojemu je razbio svjetla, prednje i stražnje staklo, stražnji kraj te oštetio limariju na više mjesta.

Divljački ispad šokirao je Bjelovarčane koji su danas oko 15 sati svjedočili da čovjek palicom demolira parkiran automobil ispred trgovačkog centra u Paljetkovoj ulici, piše mojportal.

Dvojica muškaraca stajala su pokraj čovjeka, gledala i nisu ga spriječila u demoliranju automobila kojemu je razbio svjetla, prednje i stražnje staklo, stražnji kraj te oštetio limariju na više mjesta. Prema tvrdnjama očevidaca, dvojica muškaraca su skakali po automobilu, no to na videu nije vidljivo.

Na videu, kojeg je objavio mojportal.hr se može primjetiti da je automobil parkiran na invalidskom mjestu, no još uvijek nije poznat razlog ovog ispada.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska nalazi se tek 200 metara od mjesta incidenta. Iz policije su rekli da je došlo do narušavanja javnog reda i mira te da je u tijeku prikupljanje obavijesti o sudionicima u samom događaju. Dodali su i da će više informacija imati nakon očevida.

Support Ukraine