Peugeot 208 na akciji: dodatna oprema na poklon, mala kamata i produženo jamstvo

6 years,4 months ago - 14 prosinca 2017, JutarnjiList
Peugeot  208 na akciji: dodatna oprema na poklon, mala kamata i produženo jamstvo
Model 208, najprodavaniji je model Peugeota u Hrvatskoj, a sada se nudi s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine.

Ponuda se odnosi na ograničenu količinu Peugeot 208 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku. Dakle, prilikom kupnje modela 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su vrhunski uvjeti financiranja uz akcijsku fiksnu kamatu od 2,99 posto u eurima.

Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju 4 godine ili 80.000 kilometara besplatnog Optiway produženog jamstva što ovu ponudu čini iznimno atraktivnom. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju dodatnu opremu u iznosu od 2700 kuna koja uključuje aluminijske nosače, krovni kofer i tepihe. Sve fizičke osobe pri kupnji Peugeota 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Peugeot svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Support Ukraine