Pijan i bez vozačke neregistriranim automobilom pregazio djevojčicu i pobjegao

7 years,2 months ago - 23 veljače 2017, Vecernji list
Pijan i bez vozačke neregistriranim automobilom pregazio djevojčicu i pobjegao
– Nakon udara, pješakinja je odbačena izvan kolnika, dok je BMW prednjim dijelom udario u prednji dio parkiranog Hyundai Accenta.

Od siline udara Hyundai je odbačen u zid obližnje obiteljske kuće – kažu u policiji

Vozač (30) neregistriranog BMW-a koji je sinoć oko 19 sati u selu Paragu u Međimurskoj županiji pijan pregazio djevojčicu nema vozačku dozvolu, a nakon nesreće je pobjegao!

Izmjereno mu je 1,98 promila alkohola u krvi. Na ravnom dijelu ceste prešao je na lijevu stranu kolnika i prednjim lijevim dijelom vozila udario u pješakinju koja je uz rub kolnika hodala u istom smjeru.

Djevojčica teško ozlijeđena

– Nakon udara, pješakinja je odbačena izvan kolnika, dok je BMW prednjim dijelom udario u prednji dio parkiranog Hyundai Accenta. Od siline udara Hyundai je odbačen u zid obližnje obiteljske kuće – kažu u policiji.

Nakon nesreće vozač je pobjegao, ne pruživši ozlijeđenoj pješakinji pomoć, no već na prvom zavoju zbog neprilagođene je brzine sletio s ceste i udario u betonsku dvorišnu ogradu na kućnom broju 170. Pješice se udaljio s mjesta događaja, no uhićen je pola sata nakon nesreće.

Petnaestogodišnja djevojčica zadobila je teške ozljede i zadržana je na liječenju u čakovečkoj bolnici. Vozač će biti prijavljen zbog kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći, a slijedi mu i optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog počinjenja nekoliko prometnih prekršaja.

Support Ukraine