Pijan naletio na auto u kojem su bili roditelji, dijete i beba

3 godina,10 mjeseci ago - 28 siječnja 2019, 24sata
Pijan naletio na auto u kojem su bili roditelji, dijete i beba
Putnica (19) iz vozila njemačkih registracija je teško ozlijeđena. Vozačica kutinskog vozila i njeno troje putnika, mladić (26), dijete (4) i beba mlađa od godinu dana su lakše ozlijeđeni

Prešao je u suprotni smjer i velikom brzinom udario u njih, auto se zarotirao po cesti i upao u kanal pored ceste, a iz njega izašao je mladi par koji je izvlačio dvoje uplakane djece, govori nam čitateljica.

Brzo su ih prevezli u sisačku bolnicu, gdje su im svima ustanovili lakše ozljede. U autu koji je ostao na cesti jedna djevojka je teško ozlijeđena, a vozač je bio pijan.

Od Policijske uprave sisačko-moslavačke doznajemo da je u nedjelju 00.40 sati u Kutinskoj ulici u Popovači, na mostiću kanala Jelenka došlo do prometne nesreće.

Izazvao ju je vozač (54) auta njemačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1.34 promila. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i prešao u suprotni trak i udario u automobil kutinskih registracija koji je vozila vozačica (24). Nakon udarca vozilo kutinskih registracija zarotiralo se na cesti i udarilo u zaštitnu ogradu kanala. Dok je vozilo njemačkih registracija ostalo na cesti.

Vozačica i troje putnika iz njenog vozila, kao i putnica iz vozila njemačkih registracija prevezeni su u sisačku bolnicu, gdje je utvrđeno da je putnica (19) iz vozila njemačkih registracija je teško ozlijeđena, ali život joj nije u opasnosti. Vozačica kutinskog vozila i njeno troje putnika, mladić (26), dijete (4) i beba mlađa od godinu dana su lakše ozlijeđeni. Protiv vozača vozila njemačkih registracija bit će podnijeta kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Support Ukraine