Pijan zaustavio auto u desnoj traci pa Seat naletio na njega: Teško ozlijeđena djevojka (20)

2 years,11 months ago - 12 travnja 2021, 24sata
Pijan zaustavio auto u desnoj traci pa Seat naletio na njega: Teško ozlijeđena djevojka (20)
Noćas oko 23 sata 21-godišnji vozač udario je u zaustavljeno vozilo u kojem je bio 24-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju. Ozlijeđena je 20-godišnja putnica iz vozila koje je naletjelo na zaustavljeni automobil

Policija je objavila kako je teško ozlijeđenoj djevojci pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Na mjestu nesreće intervenirali su i vatrogasci koji su nesretnu djevojku izvlačili iz smrskanog automobila.

- Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada. Dolaskom na oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen u desnoj prometnoj traci. U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju - navela je PU zagrebačka u priopćenju.

Fotografije s mjesta nesreće objavila je JVP Velika Gorica na svojoj Facebook stranici.

- Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja - stoji u objavi Javne vatrogasne postaje Velika Gorica na Facebooku.

Upozorili su i građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje.

Oba vozila su teško oštećena.

Support Ukraine