Poginuo u okuci smrti: Mladić je u uvali Bataluša autom sletio s ceste pa se strmoglavio u plićak

3 years,4 months ago - 14 prosinca 2020, 24sata
Poginuo u okuci smrti: Mladić je u uvali Bataluša autom sletio s ceste pa se strmoglavio u plićak
Na samom potezu Jadranske magistrale od Trogira prema Marini, pa i dalje prema Sevidu, česte su prometne nesreće s tragičnim ishodom...

U mjestu Poljica u Marini kod Trogira u noći sa subote na nedjelju poginuo je 33-godišnjak. 

Automobil u kojem je poginuo nesretni mladić kretao se iz smjera Splita sinoć oko 2.30 prema Šibeniku. U mjestu Poljica, u oštrom lijevom zavoju u uvali Bataluša vozilo se zanijelo pod zasad neutvrđenim okolnostima. Nakon očevida ostali su kredom označeni tragovi koji vode iz desne trake preko suprotne u do malog brežuljka uz more, gdje su ostali tragovi udara.

Automobil je nakon brežuljka zapeo i o jednu česminu, ali to ga nažalost nije zaustavilo. Pao je dolje na škrape, pa u plićak. Sve se dogodilo vrlo blizu vikendice s morske strane Jadranske magistrale, no u njoj jutros nismo našli nikoga. 

Na samom potezu Jadranske magistrale od Trogira prema Marini, pa i dalje prema Sevidu, česte su prometne nesreće s tragičnim ishodom.

Ljetos su primjerice par kilometara dalje, kod Svinca, također u općini Marina, stradali vozač i suputnik na motociklu. Jednom od njih amputirana je noga. U svibnju 2019. Mercedes probio zaštitnu ogradu uz cestu baš u mjestu Marina i završio u dvorištvu obiteljske kuće. Pritom je poginula suvozačica A. Z. (25) iz Hrvaca.

Support Ukraine