Pogledajte Trabant u ekskluzivnoj preradi

5 years ago - 25 travnja 2019, Index
Pogledajte Trabant u ekskluzivnoj preradi
TRABANT je bio i ostao svjedok jednog vremena, ali i auto s kojim su se mnogi posljednjih desetljeća sprdali. U iščekivanju novog Trabanta poznati tuner udahnuo je novi život klasiku.

U režiji Vilnera već smo viđali kojekakve bolide, a iz iste kuće stigao je i interijer prvog Rimčevog Concepta_One. No Trabant je ipak neka druga priča, automobil koji se za naklonost ne bori konjicom i modernim tehnologijama, već jednostavnošću i šarmom minulih vremena.

Bugarski tuner odradio je jedan od posljednje proizvedenih primjeraka koji umjesto malenog dvocilindraša ima 1.0 četiri-cilindarski motor VW Pola. 45 KS snažan (i 74 Nm) benzinac usuglašen s 4-stupanjskim ručnim mjenjačem lako se nosio s tek 700 kg teškom karoserijom.

Automobil je sada ušminkan izvana i iznutra, a uz brojne originalne detalje dobio je potpuno novi interijer, većim dijelom presvučen kožom. Momo volan i novi logo "21" umjesto "Sachsenring Karosseriemodule" su znak novih vremena, baš kao i radio koji samo izgledom podsjeća na starinske audio sustave na skalu.

Support Ukraine