Renault Espace se vraća

1 year,2 months ago - 26 siječnja 2023, IndexHR
Renault Espace se vraća
SUPROTNO najavama Renault će zadržati ime kultnog monovolumena u svojoj ponudi.

Renault Espace, model koji od 1983. godine slovi za sinonim velikog monovolumena, vraća se na scenu. Međutim, šesta generacija donosi i revolucionarne promjene, a ona najočitija je da ovaj model više neće biti monovolumen. 

Espace tako postaje SUV model, a sudeći po dostupnim informacijama, uvelike će se bazirati na novom Australu. Francuski proizvođač je zasad objavio tek najavni teaser koji otkriva detalj stražnjeg kraja vozila. Novi model opisao je kao "komforan, inovativan i vrh ponude“, kao što je to bio do sada. 

Novi Espace će koristiti CMF-CD arhitekturu koja je bila korištena i na prethodnoj generaciji, a koju koriste Austral, Nissan X-Trail i Mitsubishi Outlander. Za pretpostaviti je kako će motorizacija biti posuđena od Australa, što će uključivati i hibridne pogone. 

Pridodamo li svemu opciju sedam sjedala, postaje jasno kako će novi Espace u ponudi zamijeniti prethodnu generaciju, ali i drugu generaciju Koleosa. U studenom ove godine Espace slavi 40. rođendan - idealan termin za lansiranje nove generacije, zar ne?

Support Ukraine