S osam automobila poskidali srpske registracijske oznake, policiji prijavljena dva slučaja

2 years,8 months ago - 26 kolovoza 2021, 24sata
S osam automobila poskidali srpske registracijske oznake, policiji prijavljena dva slučaja
S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najvjerojatnije 21. kolovoza, ostali su bez jedne registarske tablice, napisao je muškarac u grupi Zavazda Konavle

U posljednjih sedam dana na području Dubrovnika, PU Dubrovačko-neretvanska zaprimila je dvije dojave o krađi srpskih registracijskih oznaka i to u dva odvojena slučaja. No, kako navodi dubrovačkidnevnik otuđeno je još šest beogradskih registracijskih oznaka na području Konavla, no nisu prijavljeni policiji. 

- Možda manje vjerojatno, mada nije isključeno da netko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više mjeseci u svojim kućama i apartmanima u ovom dijelu dubrovačke regije. S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najvjerojatnije 21. kolovoza, ostali su bez jedne registarske tablice - napisao je muškarac u objavi grupe Zavazda Konavle, koju je prenio  dubrovačkidnevnik. 

- I samo se mogu zapitati "ZAŠTO i ČEMU" i pomisliti na sve neugodnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome pričati o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice obijesnih, ali sam morao podijeliti s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim - stoji u objavi. 

Policija još traga za počiniteljem.  

Support Ukraine