U sudaru automobila i teretnog vozila poginuo je jedan putnik

2 years,2 months ago - 10 veljače 2022, 24sata
prometna nesreća, Slunj
prometna nesreća, Slunj
Policija javlja da je u utorak poslijepodne došlo do teške nesreće na cesti D - 1 kod Slunja u kojoj je jedna osoba poginula, a druga je ozlijeđena

Oko 18 sati i 15 minuta u utorak, na cesti D - 1 u mjestu Hrvatski Blagaj dogodila se prometna nesreća, javljaju iz policije. 

Prema prvim informacijama, sudarili su se osobni automobil slovenskih registarskih oznaka i teretno vozilo s prikolicom bosansko - hercegovačkih registarskih oznaka.

- U osobnom vozilu jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je ozlijeđena. Promet je u prekidu, te slijedi očevid - kažu iz policije. 

Javio se i muškarac koji je svjedočio nesreći i pomogao u izvlačenju vozača. 

- Nesreća se dogodila u 18:10, poziv hitnim službama sam uputio u 18:12. Hitne službe su brzo izašle na teren i pomogle unesrećenima. Za  to vrijeme smo iz kamiona izvukli šofera koji je u stanju šoka i suvozača iz osobnog automobila sa težim ozljedama. Hvala Bogu, živ je. Iskreno se nadam da više nikad neću svjedočiti ovako nečemu - ispričao je. 

U Centru 192 Hina doznaje da se za sada ne stvaraju kolone, jer promet nije gust. No, čeka se, jer nema mogućnosti za preusmjeravanje prometa. Intenzivno se radi na što skorijem uklanjanju vozila s barem jednog djela prometnice, da bi se što prije promet uspostavio barem jednim prometnim trakom.

Support Ukraine