Uhvatili ga u prekršaju: Autom nasrnuo na policajku u Zadru

4 years,7 months ago - 12 kolovoza 2019, 24sata
Uhvatili ga u prekršaju: Autom nasrnuo na policajku u Zadru
Uhvatili ga u prekršaju: Autom nasrnuo na policajku u Zadru Muškarac je u Zadru u četvrtak poslijepodne bježao policiji. Prvo se pokušao udaljiti autom, a onda je izašao iz vozila i dao se u bijeg, ali su ga u tome spriječili policijski službenici...

U četvrtak poslijepodne u Ulici Stjepana Radića u Zadru 38-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka počinio prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, on se vozilom dao u bijeg.

Nakon toga je zatečen u Ulici Domovinskog rata, gdje je vozilom krenuo prema policijskoj službenici koju nije ozlijedio, te je nastavio vožnju prema predjelu Belafuže gdje izlazi iz automobila i pokušava se udaljiti, ali ga u tome sprečavaju policijski službenici.

Potom je 38-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te je u petak poslijepodne uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Prisila prema službenoj osobi' i predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Support Ukraine