Veliki Povratak Kultne Oznake Gsi! Prvo Kod Nove Insignije Od 260 Ks

5 godina,6 mjeseci ago - 21 srpnja 2017, JutarnjiList
2017 Opel Insignia GSi
2017 Opel Insignia GSi
Opelaši mogu slaviti: Opel je vratio oznaku GSi koja sada blješti na poklopcu prtljažnika nove Insignije čak 160 kg lakše od prethodnice s oznakom OPC,a koja raspolaže konjicom od 260 KS

Oštrija, preciznija, još učinkovitija - tako u Opelu opisuju paprenu izvedbu nove Insignije s pogonom na sva četiri kotača i moćnim dvolitrenim turbo motorom od 260 KS i 400 Nm najvećeg okretnog momenta ispod prednjeg poklopca.

Motor je uparen s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem, a za još sportskiji dojam u vožnji brinu se polugice iza upravljača. Podvozje pritom sa svojim vrlo dinamičnim postavkama i posebno visokom razinom držanja osigurava sportsku vožnju, ali i maksimalnu sigurnost.

Kombinacija lake gradnje (Insignia GSi čak je 160 kg lakša od prethodnice s oznakom OPC), niskog težišta i turbo snage osiguravaju izvanredan balans te vrlo dobar omjer snage i mase. Takve vanjske vrijednosti zaslužuju i posebnu unutrašnjost.

S velikim kromiranim usisnicima za zrak sprijeda te atraktivnim i nužnim stražnjim spojlerom, te 20 colnim naplacima i Brembo kočnicama ispod, izgled GSi izvedbe savršeno je usklađen s njegovim performansama.

Integrirana sportska sjedala presvučena kožom posebno izrađena baš za GSi, kožni sportski upravljač i aluminijske papučice u unutrašnjosti podižu sportsku atmosferu. Zasad performanse i detalji nisu poznati pa ćemo se morati strpjeti do svjetske premijere na Salonu automobila u Frankfurtu ove jeseni.

Support Ukraine