Vozači ljuti: Bandić je obnovio podvožnjak, a opet je poplavio

3 godina,2 mjeseci ago - 29 srpnja 2019, 24sata
Vozači ljuti: Bandić je obnovio podvožnjak, a opet je poplavio
Prošle godine je cijeli zapadni dio grada bio blokiran jer i nakon ljeta trajali radovi na podvožnjaku na Škorpikovoj kako nakon svake jače kiše ne bi bio potpuno pod vodom. A danas je opet bio pun vode

Škorpikova više ne bi trebala biti pod vodom. Napokon riješen problem. To su bili naslovi prošle godine kada su nakon mjesec dana završili radovi na križanju Škorpikove ulice i Aleje Bologne u Zagrebu. Radi se o podvožnjaku koji je zapadni ulaz u grad i koji je redovno završavao poplavljen nakon svake jače kiše. Ugrađena su nova okna i cijevi šireg profila, a obnovljeni podvožnjak je svečano pustio u promet gradonačelnik Milan Bandić.

Ali jučerašnje nevrijeme u Zagrebu je pokazalo da je podvožnjak opet bio pun vode. Vozači su u Facebook grupi Gajnice jučer danas sutra objavljivali videa i fotografije iz podvožnjaka koji dokazuju da je u njemu voda.

Građani se žale i da je voda smrdljiva, a uz mnoštvo kritika, neki su zadržali i sarkastični stil, pa su poručili da je Bandić napravio "Ljeto u Škorpikovoj" ili da bi ovaj projekt mogao podvesti pod zagrebačke toplice.

Support Ukraine