Zbog prometne i radova: Kod Zaprešića i Kosnice su kolone

5 years,6 months ago - 9 listopada 2018, 24sata
Illustration
Illustration
Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila)...

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Jankomir, u smjeru Zagreba, kod mosta Sava promet teče otežano, zbog prometne nesreće u zoni radova pa iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) pozivaju vozače na strpljenje dok se vozila  ne uklone.

Između čvorova Kraljevečki Novaki i Kosnica u smjeru zapada (Bregane) vozi se u koloni dugoj oko 2 km, zbog pojačanog priljeva vozila u zoni radova kod mosta Sava (dvosmjeran promet).

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Dalmaciji i na mjestima pod maglom. Mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Magla smanjuje vidljivost i na dionicama autocesta: A2 Zagreb-Macelj; A3 između Bregane i Zagreba te Križa i Lipovca; A4 između Goričana i Varaždina; A5 na dionici Đakovo-Sredanci; A6 Kikovica-Bosiljevo 2; A11 između čvorova Jakuševec i Lekenik.

Support Ukraine