Toyota C-HR stigla u Hrvatsku, znamo i cijene!

4 months,1 week ago - 19 prosinca 2023, autoportal
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Započela prodaja nove Toyota C-HR. Redovna cijena modela kreće od 32.285 eura, ovo je model koji će privlačiti jako puno pogleda…

Nova Toyota C-HR, najatraktivniji crossover, stigao je u salone diljem Hrvatske. Svi zainteresirani za ovaj model već danas se mogu naručiti na probnu vožnju.

Novi C-HR projektiran je posebno za očekivanja europskih kupaca kroz svoj lokalni dizajn, inženjering i proizvodnju, iskorištavajući inovativna dostignuća, uključujući podatke u stvarnom vremenu od vozača diljem kontinenta. Vrhunske značajke kao što su Toyotine prve ručke na vratima, dinamično unutarnje ambijentalno osvjetljenje u 64 boje i panoramski krov bez zasjenjenja dio su holističkog i personaliziranog korisničkog iskustva koje kupca stavlja u središte vozila.

Ovaj model pruža uzbuđenje u vožnji i pouzdanu, tihu vožnju kroz inovativne tehnologije i sveobuhvatnu nadogradnju dinamike vozila. Njegov raspon hibridnih električnih i plug-in hibridnih električnih pogonskih sklopova koristi Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju za isporuku više snage kroz privlačno i učinkovito iskustvo vožnje. Trenutno nam je u Hrvatsku stigla njegova hibridna inačica, dok plug-in hibridno električni pogonski sklop očekujemo početkom 2024. godine.

Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj težini.

Support Ukraine