Autom niz Schlosserove stube: 'Gospodična je zapela unutra'

4 years,3 months ago - 2 siječnja 2020, 24sata
Autom niz Schlosserove stube: 'Gospodična je zapela unutra'
U autu je bila plavokosa gospodična, činilo se da je zapela unutra. Dva dečka su bila na zidiću, mislim da su oni izašli kroz prozor, priča nam čitatelj. Zagrebačka vučna služba izvukla je auto sa stuba

A što da vam kažem!? Nova je godina, svakako je tamo mogla završiti, rekao je čitatelj koji je oko 6:30 na Schlosserovim stubama zapazio ''krivo parkiranu'' Mazdu.

- U autu je bila plavokosa gospodična, činilo se da je zapela unutra. Još dva dečka su sjedila na zidiću izvana, a jedan me u prolazu pitao imam li žvaku. Oni su vjerojatno izašli kroz prozor, čitatelj objašnjava situaciju.

- Policija i vučna služba bili su tamo kada sam se vraćao oko 7:30, čini mi se da nitko nije ozlijeđen, ali izgledalo mi je da su malo mamurni - priča nam čitatelj.

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako je oko 6:20 automobil sletio na Schlosserove stube i kako je nastala samo materijalna šteta. Više će se znati nakon očevida.

Nedavno smo pisali o automobilu koji je završio na poznatim zagrebačkim stubama koje povezuju Langov trg i Šalatu. Bilo je to u rujnu prošle godine, kad je pijana vozačica (28) uletjela u krivi prolaz i zaglavila se na stubama.

Oštetila je Mercedes, a imala je 0,81 promil u krvi.

Support Ukraine