Bivši ministar i župan Darko Milinović objavio snimku na kojoj juri vrtoglavih 260 km/h

1 year,9 months ago - 18 srpnja 2022, tportal
Darko Milinović Grobnik Onboard
Darko Milinović Grobnik Onboard
Bivši župan Ličko-senjske županije i ministar zdravstva Darko Milinović na društvenim mrežama objavio je snimku na kojoj svojom dvokotačnom jurilicom na momente 'potegne' vrtoglavih 260 km/h

Bivši ministar zdravstva i bivši župan Ličko-senjske županije Darko Milinović, objavio je na svom Facebook profilu još jednu u dugogodišnjem nizu vratolomija. Naime, Milinović se snimio kako vozi motor Suzuki GSX RR 1000 i doseže brzine od 260 km/h.

Milinović je zaljubljenik u motocikle i brzu vožnju, a prije nekoliko godina doživio je prometnu nesreću kada je na Grobniku jureći svojim Suzukijem GSXR 1000. izletio s trkaće staze. Milinoviću je proklizao kotač kada je nagnut u zavoju dodao gas pri brzini od 190-200 kilometara na sat. Tada je, nakon operacije ključne kosti, izjavio da 'bajkeri nikad ne odustaju'.

Nije odustao te je svoju ljubav prema motociklima i brzoj vožnji pretočio u kanal na YouTubeu gdje je objavio nekoliko snimaka svoje vožnje na Grobniku. U nastavku možete pogledati kako nekadašnji ministar svoju jurilicu potegne i do 260 km/h.

Support Ukraine