Consumer Reports izabrao najgore aute: Oni su razočarali

5 years,4 months ago - 28 studenoga 2018, IndexHR
Consumer Reports izabrao najgore aute: Oni su razočarali
CONSUMER Reports izdvojio je automobile koji su posebno razočarali i nalaze se na začelju njihove ljestvice. Zanimljivo, gotovo svi su strani.

Fiat 500L je ukupno najgori

Nikakva novost. Ameri jednostavno ne vole talijanski retro monovolumen. Iako ljepuškasti obiteljski auto nije toliko loš, u američkim testovima redovito loše prolazi. U CR-u ga zovu talijanskom konfekcijom, a kritiziraju sigurnost, performanse, odnosno sve osim prostranosti.

Mitsubishi Mirage je najgori na testu

Usprkos redizajnu i limuzinskom izdanju, najmanji Mitsubishi  u Americi je totalni promašaj. Ameri se ne mogu naviknuti na nemirnog trocilindraša, lošu upravljivost i jeftin interijer. Jedino dobro po američkom ukusu je potrošnja goriva. Smatraju da je puno bolja opcija za isti novac uzeti neki polovan auto, a izbor je pritom velik.

Mirage je u nas poznat kao Space Star i pritom iz našeg ugla uopće nije toliko loš kako ga predstavljaju.

Najgori po mišljenju vlasnika je Mercedes

I dok su u prijašnjim testovima pljuvali A klasu, Ameri su se sada pomaknuli tek jedan mali korak. Došli su do GLA, a taj model su vlasnici ocijenili najgorim. Samo ih je 44 % reklo da bi opet kupilo isti model.

Ne sviđa im se 2.0 turbo motor i sedam-stupanjska automatika, a dojam je da se radi o neuglađenom podignutom kompaktu. Loša je i preglednost straga, a ponuda prostora skromna. Infotainment je kompliciran.

Ne valja ni Fiesta

Priču o ovom pomalo čudnom odabiru završavamo Fordom. Točnije, Fiesta ST je loša jer nije udobna u vožnji. Pritom izgleda zaboravljaju da se radi o sportski orijentiranom automobilu.

Support Ukraine