Hit na društvenim mrežama - Beograđanin vozi C-klasu s naljepnicama 'Mercedes je smeće'

5 years,6 months ago - 7 rujna 2018, Vecernji list
Hit na društvenim mrežama - Beograđanin vozi C-klasu s naljepnicama 'Mercedes je smeće'
Očito se radi o nezadovoljnom vlasniku, jer na haubi također piše "13.000 km zamijenjen anlaser, set kvačila na 30.000 km i nije priznata garancija"

Hit na društvenim mrežama ovih je dana jedan Mercedes C-klase Coupe iz Srbije oblijepljen natpisima - "Mercedes je smeće".

 Očito se radi o nezadovoljnom vlasniku, jer na haubi također piše "13.000 km zamijenjen anlaser, set kvačila na 30.000 km i nije priznata garancija".

Detalji nisu poznati, no čini se da je Mercedes odbio priznati garanciju vlasniku ovog vozila beogradskih tablica. Proizvođači automobila često odbacuju garanciju ako smatraju da je sam vozač kriv za kvar zbog neprimjerenog korištenja. Ne znamo o čemu je ovdje riječ, no čini se da bi im s obzirom na negativni publicitet bilo jeftinije da su garanciju priznali.

Fotografije su na društvenim mrežama izazvale različite reakcije. Neki se slažu da je Mercedes smeće, neki kažu da su svi njemački auti smeće, a jedan korisnik je rekao da na njegovoj C klasi koja je prešla 130.000 km nije bilo apsolutno nikakvog kvara.

Support Ukraine