Honda ZR-V e:HEV (2024.), poznate cijene za novi SUV adut japanske marke

10 months,2 weeks ago - 22 lipnja 2023, autoportal
Honda ZR-V e:HEV (2024.), poznate cijene za novi SUV adut japanske marke
Honda je potvrdila cijene i specifikacije za potpuno novi električni SUV – ZR-V e:HEV, nakon europskog lansiranja u svibnju. Narudžbe su otvorene od utorka, 4. srpnja. Cijene idu od 50.229 eura…

Nudeći savršenu mješavinu sofisticiranog stila, praktičnosti i sportskog iskustva vožnje, sve razine ZR-V donose nagrađivani e:HEV puni hibridni sustav kao standard – nadograđen za povećanje snage i odziva.

Počevši od dobro opremljenog razreda Elegance, ovaj ima 18-inčne sive aluminijske naplatke, prednje i stražnje parkirne senzore, 11 zračnih jastuka, stražnju kameru i audio sustav s osam zvučnika. Zaslon osjetljiv na dodir od devet inča dostupan je u cijeloj ponudi, zajedno s Honda Connectom, navigacijom i kompatibilnošću s Apple CarPlay / Android Auto, uz digitalni zaslon s instrumentima od sedam inča iza kožnog upravljača.

Sportske izvedbe (od 50.229 eura) dolaze s jedinstvenim prednjim branikom i maskom hladnjaka, sjajno crnim retrovizorima i obrubom prozora, mat crnim kotačima i unutarnjom obrubom u kombinaciji tkanine i sintetičke kože. Sportske papučice, ambijentalna LED rasvjeta, vrata prtljažnika s električnim upravljanjem bez ruku, bežično punjenje i dodatni USB priključci također su standardni.

Modeli Advance (od 54.553 eura) imaju puna kožna sjedala s perforiranim umetcima i srebrnim šavovima, grijani kožni upravljač, panoramski krovni otvor i sjajno crne i dijamantno brušene naplatke. Kupci koji se odluče za vodeći model ZR-V također imaju koristi od vrhunskog zvučnog sustava BOSE s 12 zvučnika, multiinformacijskog zaslona od 10,2 inča i potpuno novog head-up zaslona (HUD) od šest inča.

ZR-V pruža performanse, udobnost i upotrebljivost koje Hondini kupci očekuju”, govori Tom Gardner, viši potpredsjednik Honda Motor Europe, te dodaje “S uvjerljivom mješavinom atraktivnog dizajna i visokih razina specifikacija, zajedno sa snažnom, privlačnom dinamikom i naprednim hibridnim pogonskim sklopom”.

Support Ukraine