Javna dražba nudi čak 235 vozila po atraktivnim cjenama već od 200 kn

6 years,9 months ago - 7 lipnja 2017, Automobili.hr
Javna dražba nudi čak 235 vozila po atraktivnim cjenama već od 200 kn
Javne dražbe postaju se popularnije, a nije rijedak slučaj da baš na njima neki sretnik pronađe svog novog limenog ljubimca. Jedna takva će se održati ove subote, a na bubnju se nalazi čak 235 vozila od kojih su neki zaista vrijedni pažnje.

Jedna od poznatijih tvrtki koja se bavi prodajom, ali i otkupom rabljenih automobila, TRCZ, 10.06, u subotu, organizira javnu dražbu na kojoj svi zainteresirani mogu postati vlasnikom jednog od 235 vozila! Radi se o vozilima koja su do prije nekog vremena bila dio voznog parka Vlade, Sabora ali i ostalih javnih institucija. Najveći broj vozila dolazi iz MUP-a, a neka od njih su ispisala i ne tako davnu povijest i spektakularna uhićenja.

Neki od izloženih modela su i više nego atraktivni i predstavljaju pravu lovinu za sve one koji su u skorašnje vrijeme planirali obnoviti svoj vozni park. Jedan od takvih modela je, primjerice, Audi A4 s motorom zapremnine 3.0 litre u DTI izvedbi iz 2006. godine čija je početna cijena 33.000,00 kuna! Treba spomenuti i mlađeg mu brata iz 2009. godine s 2.0 litrenim TFSI agregatom koji starta s početnom cijenom od 21.600,00 kn.

Svi ljubitelji off road vožnje doći će na svoje sa zaista pozamašnim brojem terenaca od kojih se posebno ističe Land Rover Freelander s motorom zapremnine 2.0 litre početne cijene 19.000,00 kn. Međutim, najatraktivniji model je zasigurno BMW 520 d iz 2011. godine s početnom cijenom od 155.000,00 kn.

Pošto se temperature penju u nebo, a vjetar u kosi ima posebnu čar koju ne može zamijeniti gotovo ni jedan automobil, kupcima je na raspolaganju zaista velik broj mopeda po više nego atraktivnim cijenama.

Na dražbi mogu sudjelovati sve osobe , a više informacija o načinu plaćanja jamčevine i uvjetima dražbe možete naći na ovom linku, a ako vas zanima kompletan popis vozila i detaljnije informacije pogledajte ovaj link. Naravno, prije početka službenog nadmetanja svima se nudi prilika razgledati izložena vozila na adresi Slatinska 7, Sesvete, od 10.00 do 14.00 sati u ovaj četvrtak i petak. Kao što je već bilo rečeno, dražba će se održati u subotu u prostorijama KNAP-a, odnosno na adresi Ivanićgradska 41A u 14.00 sati.

Inače, ovo nije prvi puta da se organizira ovakva vrsta dražbe. Prošle godine ista tvrtka održala je javnu dražbu za prodaju 203 vozila, a odaziv je bio i više nego očaravajući.

Support Ukraine