Još jedna javna dražba državne imovine: U ponudi automobili, motocikli pa i naplatne kućice

3 years,10 months ago - 3 lipnja 2020, 24sata
Još jedna javna dražba državne imovine: U ponudi automobili, motocikli pa i naplatne kućice
Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo (minimalno 200 kn) iz grupe prema navedenim terminima

U subotu se organizira još jedna javna dražba pokretne državne imovine od strane tvrtke TRCZ automobili.

Na aukciji se nalaze predmeti koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva kao što su Agencija za plaćanja u privredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova itd.

U pitanju su 152 predmeta razvrstana u četiri skupine s različitim početkom licitacije.

Na popisu za javnu dražbu nalaze se vozila MUP-a, policijski motocikli i Land Roveri. Tu su i osobna vozila starijeg, ali i novijeg datuma poput BMW-a 330d Xdrive, Audija A4 3.0 TDI, Škoda Superb ili Fiat Punto.

Usmena dražba održat će se 6. lipnja u prostorima TRCZ Automobili, Ljudevita Posavskog 43 u Sesvetama s početkom u 9 sati.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo (minimalno 200 kn) iz grupe prema navedenim terminima. S jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Cjelokupnu ponudu i sve detalje možete pogledati OVDJE.

Support Ukraine