Kia Sportage dostupna je od 29.099 eura, najbolji izbor u klasi kompaktnih SUV modela

11 months,3 weeks ago - 3 svibnja 2023, AutoPortal
Kia Sportage
Kia Sportage
Nova Kia Sportage vozi putem uspjeha prethodnih generacija, to je odlična referenca i dokaz kvalitete, po pristojnoj cijeni…

Naši posjeti prodajnim salonima na tjednoj bazi, kao i testiranja brojnih vozila, pružaju nam dobar uvid u ono što je – prilika. Tako smo protekli tjedan bili na zagrebačkom Žitnjaku gdje smo u Kia Centar Zagreb vidjeli niz zanimljivih izvedbi. Od izvedbe, do cijene i roka dostupnosti, a upravo je ovo potonje danas kupcu jako važno. U doba kada se na vozila čeka  i preko godinu dana, Kia svoje buduće vlasnike ne ostavlja dugo u fazi – hlađenja.

U salonu smo tako u fokus uzeli novi Sportage. Model koji je aktualan već godinu dana od pojavljivanja, privlači veliki interes među strankama i posjetiteljima salona. Ništa čudno, kada vidimo koliko ovaj model napreduje iz generacije u generaciju, a opet je s cijenom u realnoj domeni. Izloženi model vidjeli smo u LX Edition izvedbi od 30.999 eura (233.561 kn). Drugi po redu paket opreme nudi čitav niz opreme (grijanje sjedala, volana, kameru…), te se u benzinskoj 1.6 T-GDi izvedbi od 150 KS deklarira i nameće kao prvi i najpopularniji izbor.

Kia Sportage zasigurno će ostvariti odlične rezultate u idućim godinama, te u ovoj situaciji – inflacije i borbe s vremenom, barata s adutom više, uz jako dobru kvalitetu.

Mi smo nedavno testirali upravo jedan takav model, a cijeli test pročitajte ovdje.

Support Ukraine