Kod Rijeke se prevrnula cisterna

3 years,8 months ago - 25 kolovoza 2020, 24sata
Kod Rijeke se prevrnula cisterna
Cisterna se prevrnula na autocesti A6. Čitateljica kaže da je počelo curiti gorivo. Promet je tim dijelom trenutno zatvoren, a iz policije su nam potvrdili da je vozač ozlijeđen

Vozač (28) cisterne Scania, bjelovarskih registarskih oznaka, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći do koje je došlo danas oko 12,40, na autocesti A6, na području Cernika kod Čavli, nedaleko Rijeke, nadomak benzinske postaje Petrol.

Prevezen je u KBC Rijeka.

Za vrijeme trajanja očevida promet je bio zatvoren u oba smjera od čvora Kikovice do čvora Čavli te se stvorila kilometarska kolona i gužva.

- Mi se krećemo u smjeru Zagreba i sve spuštaju na izlaz pored, a ovi u smjeru Rijeke stoje u koloni - ispričao nam je jedan čitatelj.

Na intervenciju su izašli i vatrogasci iz JVP Rijeka.

- Udarila je u ogradu i prevrnula se, ali zbog curenja goriva su sve hitne službe tu na terenu - ispričala nam je druga čitateljica.

Srećom, pri prevrtanju nije došlo do zapaljenja i požara, no na mjesto nesreće ubrzo je stiglo 13 vatrogasaca sa šest vozila, koji su se pobrinuli za sanaciju i osiguravanje područja te pretakanje goriva, koje je djelomično iscurilo iz vozila.

Support Ukraine