Mercedes-Benz GLC Coupé (2023.), nova generacija tehnologija u sportsko-elegantnom nastupu

1 year,1 month ago - 19 ožujka 2023, autoportal
Mercedes-Benz GLC Coupé (2023.), nova generacija tehnologija u sportsko-elegantnom nastupu
Moderan dizajn i dinamičan užitak u vožnji, tako se najavljuje novi GLC Coupé dolazi do izražaja. Kao sportski brat standardnog GLC, zaokružuje najprodavaniju Mercedes-Benz seriju vozila.

Mercedes-Benz baš je ‘ubo’ s GLC linijom proizvoda. Nastavak odlične priče donosi upečatljive proporcije i precizno oblikovane rubove koji definiraju nepogrešiv izgled, nadopunjen jasno postavljenom interijerom visoke kvalitete.

GLC Coupé kombinira sportske performanse s visokom učinkovitošću. Svi modeli opremljeni su tehnologijom električnog pogona, bilo kao plug-in hibrid s potpuno električnim rasponom prikladnim za svakodnevne potrebe ili kao blagi hibrid s 48-voltnom tehnologijom i integriranim starter-generatorom za dodatno pojačanje i rekuperaciju energije.

Novi GLC Coupé je kao kod kuće na gotovo svakom terenu. Bilo na cesti ili izvan nje, impresionira svojom udobnošću i agilnošću. Sportski ovjes je standardan. Opcijsko upravljanje stražnjom osovinom od 4,5° čini vozilo još lakšim za manevriranje. Nudi se u paketu Technology zajedno sa AIRMATIC zračnim ovjesom. Izvan ceste, Coupé postiže brojne značajke kao što su 4MATIC pogon na sva četiri kotača i čisto električna terenska vožnja u plug-in modelima. Off-road zaslon i “prozirni poklopac” kao element 360° kamere povećavaju udobnost iskustva vožnje.

Visoki standardi novog GLC Coupéa vidljivi su u svakom detalju. Hardver i softver najnovije generacije infotainment sustava MBUX (Mercedes-Benz User Experience) nude još veću jednostavnost korištenja. Sjajne slike za vozača i središnji zaslon olakšavaju upravljanje vozilom i funkcijama udobnosti. Dva LCD zaslona prikazuju jasne i strukturirane informacije. Navigacija preko cijelog zaslona daje vozaču najbolje moguće navođenje rutom. MBUX proširena stvarnost za navigaciju dostupna je kao opcija.

Support Ukraine