Mladi vozač skrivio nesreću kod Babine Grede. Curica u teškom stanju, ozlijeđeno je još dvoje

1 year,4 months ago - 22 prosinca 2022, 24sata
Mladi vozač skrivio nesreću kod Babine Grede. Curica u teškom stanju, ozlijeđeno je još dvoje
Vozač (24) austrijskih registracija jurio je prema zavoju na skliskoj cesti i nekontrolirano prešao na suprotnu traku gdje se sudario s drugim automobilom, u kojem se nalazila 11-godišnja putnica i 38-godišnja vozačica

U teškoj prometnoj nesreći kod Babine Grede koja se dogodila u utorak ujutro ozlijeđeni su vozač i vozačica te njena 11-godišnja putnica, objavila je PU vukovarsko-srijemska.

Kako navodi policija, djevojčica ima po život opasne ozljede, a nesreću je skrivio 24-godišnjak u vozilu austrijskih registracija koji nije prilagodio brzinu na već skliskoj cesti.

Ušavši u desni zavoj izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu prometnu traku gdje je udario u osobni automobil županjskih registracija kojim je upravljala 38-godišnjakinja. Dojavu je policija zaprimila u utorak oko 9.40 na cesti Štitar-Babina Greda.

Uz djevojčicu koja se bori za život, oboje vozača teško je ozlijeđeno, a protiv 24-godišnjaka će policija nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Support Ukraine