Neslavna rekorderka kod Daruvara. U tjedan dana triput sletjela autom s ceste

2 weeks ago - 15 travnja 2024, poslovni
Neslavna rekorderka kod Daruvara. U tjedan dana triput sletjela autom s ceste
Riječ je o 53-godišnjoj vozačici koja je proteklih dana redom izlijetala u Vrijeskoj, Maslenjači i Batinjanima – mjestima na istoj prometnici sjeverno od Daruvara

Pijana vozačica triput je izletjela automobilom s ceste u tjedan dana na području Daruvara. Riječ je o 53-godišnjoj vozačici koja je proteklih dana redom izlijetala u Vrijeskoj, Maslenjači i Batinjanima – mjestima na istoj prometnici sjeverno od Daruvara.

U posljednjoj prometnoj nesreći u subotu oko 19:30 u Batinjanima teško je ozlijeđena te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu u Virovitici. U bjelovarskoj policiji otkrivaju kako je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljala automobilom daruvarskih oznaka, piše Moj portal. “Nije vozila sredinom obilježene prometne trake, prešla je na desnu bankinu i sletjela u putni jarak, gdje je vozilo udarilo u betonski putni most”, otkrili su iz policije.

Moj portal neslužbeno doznaje da je ista žena prošle srijede kasno navečer automobilom pijana izletjela i s ceste u Maslenjači. Okolnosti su bile iste: nije se vozila sredinom svoje trake, zahvatila je bankinu i izletjela u jarak. Na koncu, čitatelji su daruvarskom portalu javili i kako je ista dama i prošli petak izletjela s ceste u Vrijeskoj. No, tad su joj mještani pomogli da izvuče auto iz jarka i nitko nije zvao policiju, pa događaj nije zabilježen u policijskoj evidenciji.

Support Ukraine