Pijan se BMW-om zabio u Golf, žena i curica teško ozlijeđene...

3 godina,4 mjeseci ago - 30 ožujka 2019, 24sata
Pijan se BMW-om zabio u Golf, žena i curica teško ozlijeđene...
Djevojčici, koja se nalazila u Golfu, u nesreći su nastradale zdjelica i kralježnica. U riječkoj bolnici kažu kako je curica stabilno. Pijani vozač je priveden u policijsku postaju

Žena i djevojčica (11) koje su bile u Golfu teško su ozlijeđene u prometnoj nesreći u srijedu oko 14.50 sati u ulici Lujzijanska cesta u Delnicama. Nesreću je skrivio pijani vozač (36) BMW-a koji se zaletio u Golf.

Imao je 2,23 promila. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad autom i udario u zaustavljeni Golf kojeg je od siline udarca odbacio. Golf je onda udario u Suzuki, u kojem su se nalazili muškarac i žena. Žena iz Suzukija je lakše ozlijeđena.

- Vozač BMW-a je zbog alkoholiziranosti i izazivanja prometne nesreće priveden u policiju - kažu u primorsko-goranskoj policiji.

Čitatelj koji je snimio fotografije kaže kako djevojčica koja se nalazila u Golfu ima teže povrede zdjelice i kralježnice. U KBC Rijeka su nam samo potvrdili da je dijete teško ozlijeđeno i da je stabilno te da se liječi u Klinici za dječju kirurgiju.

Žena je u Zavodu za traumatologiju zbog prijeloma, kazali su u KBC Rijeka.

Support Ukraine