Potjera u Zagrebu: Natočio je gorivo, probio rampu i bježao

4 years,10 months ago - 28 svibnja 2019, 24sata
Potjera u Zagrebu: Natočio je gorivo, probio rampu i bježao
Vozač Opel Astre bosanskohercegovačkih registracija u ponedjeljak poslijepodne natočio je gorivo na benzinskoj postaji Draganić kraj Karlovca. Nije platio, sjeo je u auto i počeo bježati...

Vidjeli smo vozača kako juri suprotnim smjerom na Jadranskoj aveniji. Prešao je preko stupića kraj naplatnih kućica Lučko i prešao rampu. Sve je bilo puno stakla, ispričali su nam čitatelji 24sata koji su snimili dio filmske potjere u Zagrebu.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je pola sata ranije natočio gorivo na benzinskoj crpki i odmorištu Draganić na autocesti A1 u smjeru Zagreba. Vratio se u svoj karavan, srebrnu Opel Astru BiH tablica, i bez plaćanja pobjegao s crpke. To su vjerojatno primijetili zaposlenici koji su odmah nazvali policiju. Blokirali su sve izlaze s autoceste te ga željeli pričekati i uhititi kad bi stao platiti cestarinu. No muškarac za volanom je očito imao drukčiji plan. Razbio je rampu na naplatnim kućicama i pobjegao.

Kojim je točno putem sve bježao iz policije nam danas nisu mogli detaljno reći jer je trajala opsežna istraga. Prema snimkama naših čitatelja, muškarac se očito negdje okrenuo u Novom Zagrebu te se u suprotnom smjeru vratio prema naplatnim kućicama. Tu se ponovno okrenuo i zaputio nazad prema Laništu.

- Bio sam na poslu kad sam čuo sirene kraj zagrebačke Arene. Izašao sam i vidio policijske automobile kako love muškarca u Astri oko trgovačkog centra. Kad je pokušao pobjeći opet na Jadransku aveniju, Kobre su mu blokirale put - ispričao nam je čitatelj koji je uspio snimiti privođenje obijesnog vozača. Na snimci se vidi kako su policajci sa svih strana zatvorili izlaze vozaču te se našao u stupici. Policajci su ga izvukli iz auta i bacili na tlo kako bi ga uhitili jer se navodno nije namjeravao lako predati. Strpali su ga u jedan od automobila i odvezli u postaju. Nakon istrage će biti poznato je li bio pod utjecajem droga ili alkohola te što je sve skrivio.

Support Ukraine