Rimac Nevera sa zagrebačkim tablicama napravila londonski foto-session

3 months ago - 24 siječnja 2024, IndexHR
Rimac Nevera sa zagrebačkim tablicama napravila londonski foto-session
NAKON ŠTO JE NA INSTAGRAMU objavljena slika Rimac Nevere crne boje sa žutim detaljima, čiji je izgled izazvao brojne usporedbe dizajna automobila s Koenigseggom Jesko Attack Odin, isti je primjerak bio zvijezda novog foto-sessiona, također u Londonu.

Fotografije koje je ponovno radio britanski automobilski fotograf Krishan Parmar - poznatiji kao MasterKrishan - sada su objavljene na Facebook stranici Rimac Automobila sa sugestivnim naslovom: "Okreću se glave u Londonu, ostavljamo tragove električnog uzbuđenja."

Inače, automobil je s upravljačem na lijevoj strani te zagrebačkom registarskom pločicom na kojoj piše 412 KMH, što označava rekordnu maksimalnu brzinu koju je Rimac Nevera postigla na stazi Automotive Testing Papenburg krajem 2022. godine i najviša je izmjerena brzina bilo kojeg električnog automobila u povijesti. 

Zanimljivo, ali i ove su fotografije izazvale usporedbe, tako da jedan FB korisnik u komentarima tvrdi kako stražnja svjetla podsjećaju na ona BMW-a, dok drugi sugerira da bi ovako trebao izgledati novi Batmobile.

Support Ukraine