Šok u Zagrebu: Žena podletjela pod tramvaj, nije joj bilo spasa

5 years,5 months ago - 4 studenoga 2018, 24sata
Šok u Zagrebu: Žena podletjela pod tramvaj, nije joj bilo spasa
Žena je podletjela pod tramvaj na liniji broj 6 na okretištu Črnomerec, potvrdila nam je policija. Vatrogasci su podigli tramvaj s dva zračna jastuka, ali žena je nažalost već bila mrtva

Žena je podletjela pod tramvaj na liniji broj 6 na okretištu Črnomerec, potvrdila nam je policija. Vatrogasci su podigli tramvaj s dva zračna jastuka, ali žena je nažalost već bila mrtva.

Užas na zagrebačkom  Črnomercu: Ženu pregazio tramvaj, pokušali su je spasiti ali je brzo preminula Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on Wednesday, 31 October 2018
Policija radi očevid.

U akciji spašavanja, uz policiju su na terenu su bili vatrogasci i Hitna pomoć.

- Ne kužim kako, tramvaj je doslovno vozio pet metara, ne možeš ti postići neko ubrzanje u tom vremenu - rekao nam je očevidac nesreće.

- Zbog prometne nesreće na okretištu Črnomerec, tramvaji linija 6 i 11 prometuju skraćeno do Zapadnog kolodvora. U tijeku je normalizacija prometovanja Frankopanskom ulicom. Odstupanja su, zbog ograničenja u zonama radova, moguća na pojedinim autobusnim linijama - piše na stranicama Holdinga.

Podsjetimo, u srijedu tramvajski promet bio u zastoju na Trešnjevci zbog sudara dva automobila, a problemi su zbog nesreće bili i na Križanju Ilice i Frankopanske pa u jednom trenutku tramvaju nisu vozili ni u smjeru Črnomerca kao ni iz smjera tog okretišta.

Support Ukraine