Švercali osam migranata pa se zabili u policijski automobil

2 years,5 months ago - 7 studenoga 2021, 24sata
Švercali osam migranata pa se zabili u policijski automobil
Iz PU karlovačke potvrdili su nam da su u Jelašima uhitili vozača (26) iz BiH. U vozilu je bilo i osam muškaraca čiji identitet još utvrđuju

Vidjeli smo policijski auto, a zatim još dva interventne policije. Vozač je iskočio iz auta i krenuo prema šumi, kaže nam svjedokinja koja se u srijedu oko 20 sati našla na poprištu potjere. Sve zbivalo na magistrali iz pravca Slunja prema Zagrebu.

- Nakon što je vozač iskočio, auto je nastavio nekontrolirano se kretati i udario u policijski auto. Policajci su zatim otvarali i zatvarali prtljažnik te su iz njega izašli migranti - kaže svjedokinja.

Iz PU karlovačke potvrdili su nam da su u Jelašima uhitili vozača (26) iz BiH. U vozilu je bilo i osam muškaraca čiji identitet još utvrđuju.

Očito krijumčari nisu stali s nezakonitim poslovima. Kraj naselja Brič u Istri su policajci u srijedu uočili oko 12.35 sati tri auta. Muškarci su u njima prevozili migrante. Jednog vozača su policajci ranili jer je njihovog kolegu pokušao pregaziti. Vozači su privedeni, a za migrantima se traga.

Support Ukraine